Offerte aanvragen & contact

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20


 


X-WAY

DE TRUCK DIE U IN BEWEGING BRENGT

Waar de S-WAY de truck voor on-road inzet is, is de X-WAY is de nieuwe maatstaf voor de combinatie van on-road en off-road missies met het hoogste nuttige laadvermogen in zijn segment. De robuuste aandrijf- en ondersteltechniek van een off-road gecombineerd met het comfort van een van de modernste cabines in de truckwereld. De X symboliseert deze benadering.

X-WAY is leverbaar in een scala aan asconfiguraties en aandrijvingen. Een range trekkers en bakwagenchassis die loopt van 4x2, 6x2, 8x2, 6x4 en 8x4. Daaraan toegevoegd kan in het grootste gedeelte van de configuraties een hydraulisch aangedreven vooras. IVECO Hi-Traction is af fabriek leverbaar en levert standby extra tractie op de voorwielen.

Klik op onderstaande afbeelding voor een intro van de X-WAY

Duurzame bedrijfswagens Recent afgeleverd

X-WAY

DE TRUCK DIE U IN BEWEGING BRENGT

Motoren

IVECO is de enige truckfabrikant die de volledige motorenrange van 160 tot 570 Pk zelf ontwikkeld en produceert, en deze range tevens kan leveren zonder een EGR uitlaatgas-recirculatie systeem. EGR is een complex systeem dat minimaal 30% uitlaatgas terug de motor invoert om een tweede keer te verbranden. Dat betekent dat IVECO motoren aan de meest actuele emissienormen voldoen met alleen een roetfilter en Adblue inspuiting in de uitlaatdemper. De Adblue efficientie in de demper bedraagt maar liefst 98%. Dit gepatenteerde Hi-SCR uitlaatgas zuiveringssysteem voorkomt extra koelingsinstallatie op de motor, voorkomt onnodige en ongewenste warmte ontwikkeling in de motor en voorkomt zelf-vervuiling van de motor. Kortom, de levensduur van de motor is hierdoor langer, en de operationele kosten van de motor zijn hierdoor lager en het eigen gewicht van de motor is hierdoor lager.

Download brochure X-WAY

Veelzijdigheid

De X-WAY is leverbaar met 2 verschillende cabine breedtes, 2 verschillende cabine lengtes en 2 verschillende cabine hoogtes. Voor elke inzet, regionaal, nationaal of internationaal is er een geschikte cabine. Voor elke inzet is er tevens een geschikte versnellingsbak, X-WAY heeft maar liefst 3 versnellingsbak alternatieven. Speelt gewicht een rol, dan is de X-WAY al zeker een te overwegen alternatief, de truck behoort tot de lichtste in de markt.

Cabine varianten
  • AD-LR cabine: de smalle korte cabine voor regionale en nationale distributie;
  • AT-LR cabine: de smalle lange cabine met laag dak voor regionale en nationale distributie en voor gewicht besparende missies;
  • AT-MR cabine: de smalle lange cabine met hoog dak voor regionale en nationale distributie en voor gewicht besparende missies;
  • AS-MR cabine: de brede lange cabine met middel hoog dak voor nationaal en internationaal vervoer;
  • AS-HR cabine: de brede lange cabine met hoog dak voor nationaal en internationaal vervoer;
Versnellingsbak varianten
  • ZF Servoshift 16-gangs handgeschakelde versnellingsbak;
  • ZF Traxon 12-gangs geautomatiseerde versnellingsbak;
  • Allisson volautomatische versnellingsbak met hydraulische koppelomvormer.

X-WAY

MAATWERK

Cabine aanpassingen

De AD cabine kan af fabriek worden voorzien van een 3e zitplaats op de motortunnel, compleet met 3-punts gordel.

De AT en AS cabines kunnen lokaal worden voorzien van een 3e zitplaats op de motortunnel, maar ook een 2e zitrij met 2 of 3 zitplaatsen in plaats van het onderbed is een lokale ombouw mogelijkheid.

De AD, AT en AS cabines kunnen lokaal worden omgebouwd naar een versie met “torpedo” of “neus”. Een specialiteit van CFG die uniek in de Europese markt is. Het model en de naam zijn Europees geregistreerd door CFG onder de naam STRATOR. Zie link voor meer informatie:

Chassis aanpassingen

Bakwagen- en trekkerchassis kunnen lokaal worden voorzien van een of meerdere extra stuurassen. CFG is distributeur van ST Truck uit het Italiaanse Verona, een specialist in truckmodificatie, gecertificeerd door Iveco Turijn. Zie voor meer informatie over extra stuurassen: link stuurassen bijplaatsen

Opbouw

Met BUCA in huis als dealer van Palfinger autolaadkranen, Epsilon kipper kranen en Palift container afzetsystemen is maatwerk aan uw toekomstige truck onder 1 dak mogelijk. Zie voor meer informatie: link Maatwerk (BUCA)

Met onze lokale partners in de regio werken wij nauw samen om uw toekomstige truck te voorzien van alle overige maatwerk opbouwen. Graag nemen we daarbij het uitzoek- en regelwerk van u uit handen en leveren de truck compleet en inzet klaar bij u af.

Maatwerk Duurzame Bedrijfswagens

X-WAY

MAATWERK

Galerij | X-WAY