Offerte aanvragen & contact phone icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20S-WAY

UW THUIS WEG VAN HUIS

IVECO heeft met de S-WAY een nieuwe generatie trucks op de weg gezet met niet alleen nieuwe cabines, maar zet tevens nieuwe maatstaven op gebied van brandstofverbruik efficiëntie en slimme telematica. Bij het ontwerp van de cabines stond de chauffeur natuurlijk centraal. Interieur en exterieur hebben een duidelijk eigen karakter en uitstraling, rijk aan comfort, ruimte en geavanceerde technologieën. Het is echt je thuis weg van huis.

Veelzijdigheid

De S-WAY is leverbaar met 2 verschillende cabine breedtes, 2 verschillende cabine lengtes en 2 verschillende cabine hoogtes. Voor elke inzet, regionaal, nationaal of internationaal is er een geschikte cabine. Voor elke inzet is er tevens een geschikte versnellingsbak, S-WAY heeft maar liefst 3 versnellingsbak alternatieven. Speelt gewicht een rol, dan is de S-WAY al zeker een te overwegen alternatief, de truck behoort tot de lichtste in de markt.

Download brochure S-WAY

Duurzame bedrijfswagens Recent afgeleverd

S-WAY

UW THUIS WEG VAN HUIS

Ontwerp in eigen huisstijl

Al meteen vanaf de introductie maakt de IVECO S-WAY veel tongen los. Zo hebben veel chauffeurs en transporteurs reeds kennisgemaakt tijdens evenementen als Truckstar Festival, Mega Trucks Festival en de IVECO Ride & Drive dagen. Met de nieuwe applicatie kan iedereen op een persoonlijke manier kennismaken met de truck, zonder hiervoor maar één stap naar buiten te zetten.
 

Start met ontwerpen


 

Cabine varianten

 • AD-LR cabine: de smalle korte cabine voor regionale en nationale distributie;
 • AT-LR cabine: de smalle lange cabine met laag dak voor regionale en nationale distributie en voor gewicht besparende missies;
 • AT-MR cabine: de smalle lange cabine met hoog dak voor regionale en nationale distributie en voor gewicht besparende missies;
 • AS-MR cabine: de brede lange cabine met middel hoog dak voor nationaal en internationaal vervoer;
 • AS-HR cabine: de brede lange cabine met hoog dak voor nationaal en internationaal vervoer;

Versnellingsbak varianten

 • ZF Servoshift 16-gangs handgeschakelde versnellingsbak;
 • ZF Traxon 12-gangs geautomatiseerde versnellingsbak;
 • Allisson volautomatische versnellingsbak met hydraulische koppelomvormer.

Motoren

 • Cursor 9 Euro VI step E: 330 | 360 | 400 Pk
 • Cursor 11 Euro VI step E: 420 | 460 | 490 Pk
 • Cursor 13 Euro VI step E: 530 | 570 Pk

IVECO is de enige truckfabrikant die de volledige motorenrange van 160 tot 570 Pk zelf ontwikkeld en produceert, en deze range tevens kan leveren zonder een EGR uitlaatgas-recirculatie systeem. EGR is een complex systeem dat minimaal 30% uitlaatgas terug de motor invoert om een tweede keer te verbranden. Dat betekent dat Iveco motoren aan de meest actuele emissienormen voldoen met alleen een roetfilter en Adblue inspuiting in de uitlaatdemper. De Adblue efficientie in de demper bedraagt maar liefst 98%. Dit gepatenteerde Hi-SCR uitlaatgas zuiveringssysteem voorkomt extra koelingsinstallatie op de motor, voorkomt onnodige en ongewenste warmte ontwikkeling in de motor en voorkomt zelf-vervuiling van de motor. Kortom, de levensduur van de motor is hierdoor langer, en de operationele kosten van de motor zijn hierdoor lager en het eigen gewicht van de motor is hierdoor lager.

IVECO is ook de enige fabrikant die in alle S-WAY modellen een CNG en LNG motorisatie kan aanbieden.

Zie voor meer informatie: Duurzame bedrijfswagens

Galerij | S-WAY Distributie | Regionaal

Galerij | S-WAY Nationaal | Internationaal

Connectiviteit

Gratis connectiviteit van de truck

De S-WAY is naast de Europese FMS datastekker ook standaard uitgerust met een IVECO Connectivity-box. Deze unit is voorzien van een 4G datakaart en staat daarmee in verbinding met een dataserver en de IVECO controlroom in Turijn. Voertuigspecialisten in de controlroom hebben continue zicht op de technische gezondheid van de truck. Middels de Connectivity-box kunnen systeemupdates worden geïnstalleerd (na aanmelding en goedkeur) en kan de thuisdealer op afstand eventuele secundaire foutcodes uitlezen en resetten.

Gratis connectiviteit voor de fleetowner

De Connectivity-box kan in combinatie met het optionele Iveconnect multimediasysteem (Radio, MP3, TomTom trucknavigatie) wekelijks een rijstijlrapport genereren voor de wagenparkbeheerder of eigenaar.

Gratis connectiviteit voor de chauffeur

De S-WAY is standaard voorzien van een sterke Bluetooth installatie zodat de chauffeur verbinding met het voertuig kan maken via een APP op zijn mobiele telefoon of tablet.

De APP maakt het mogelijk alle voertuig- en cabinevoorzieningen te bedienen en in te stellen:

 • Cabine comfort: verlichting, dakluik, ramen, airco, standkachel, mediasysteem, vergrendeling deuren
 • Rijstijl score: informatie over verbruik, veiligheid en rijstijl
 • IVECO Assistance: melding van een stranding en verdere communicatie met het Call-center
 • IVECO remote programmering: diagnose op afstand                                                   

API interface

Alle ruwe voertuigdata per truck rechtstreeks importeren naar het eigen fleet managementsysteem via een verbinding naar uw eigen server

Tracking en Geofencing

In samenwerking met Astrata en Verizon zijn er diverse gespecialiseerde oplossingen waarmee de wagenparkbeheerder de voertuigen kan volgen en gebieden op de digitale kaart kan markeren.

Remote Tacho download

Tachograafgegevens automatisch downloaden naar het eigen management-systeem.

TCO advising

IVECO specialisten rapporteren op basis van real-time data uit de trucks en tachograafdata in een gedetailleerde analyse de rijstijl, bandenspanning en brandstofverbruik. Zij adviseren en vergelijken op het gebied van verdere brandstofbesparing en CO2 reductie.

                                  

Maatwerk

Cabine aanpassingen

De AD cabine kan af fabriek worden voorzien van een 3e zitplaats op de motortunnel, compleet met 3-punts gordel.

De AT en AS cabines kunnen lokaal worden voorzien van een 3e zitplaats op de motortunnel, maar ook een 2e zitrij met 2 of 3 zitplaatsen in plaats van het onderbed is een lokale ombouw mogelijkheid.

De AD, AT en AS cabines kunnen lokaal worden omgebouwd naar een versie met “torpedo” of “neus”. Een specialiteit van CFG die uniek in de Europese markt is. Het model en de naam zijn Europees geregistreerd door CFG onder de naam STRATOR. Zie link voor meer informatie:

Chassis aanpassingen

Bakwagen- en trekkerchassis kunnen lokaal worden voorzien van een of meerdere extra stuurassen. CFG is distributeur van ST Truck uit het Italiaanse Verona, een specialist in truckmodificatie, gecertificeerd door IVECO Turijn. Zie voor meer informatie over extra stuurassen: link stuurassen bijplaatsen

Opbouw

Met BUCA in huis als dealer van PALFINGER autolaadkranen, Epsilon kipper kranen en PALIFT container afzetsystemen is maatwerk aan uw toekomstige truck onder 1 dak mogelijk. Zie voor meer informatie: link Maatwerk (BUCA)

Met onze lokale partners in de regio werken wij nauw samen om uw toekomstige truck te voorzien van alle overige maatwerk opbouwen. Graag nemen we daarbij het uitzoek- en regelwerk van u uit handen en leveren de truck compleet en inzet klaar bij u af.

Maatwerk Duurzame Bedrijfswagens

S-WAY

UW THUIS WEG VAN HUIS

Galerij | S-WAY Interieur