Service

CFG staat al meer dan 80 jaar voor kwaliteit en ervaring die wordt gedragen door professionele en klantvriendelijke medewerkers. Onze professionele monteurs staan garant voor vakkundige service en onderhoud, zodat de continuïteit van uw bedrijfsvervoer altijd is verzekerd. Met CFG heeft u de beschikking over één aanspreekpunt op het gebied van bedrijfsvervoer.

Een sterke service na de aankoop van uw bedrijfswagen is prioriteit bij de Charles Feijts Groep. CFG biedt u deze service in haar werkplaatsen te Born, Heerlen en Venlo. Alle vestigingen hebben ruime openingstijden en zijn goed bereikbaar. Een groot gedeelte van de monteurs binnen CFG is speciaal opgeleid om specifieke keuringen en voorgeschreven procedures uit te voeren: APK, tachograaf, roetmeting, laadklep- en kraankeuring. Op het moment dat uw bedrijfswagen in één van onze werkplaatsen staat, bieden we u een zo breed mogelijk servicepakket.

Ook regelmatig onderhoud van de hydraulische installatie is een must. Dit om ongeplande problemen en slijtage te voorkomen. De hydrauliekservice van CFG beschikt over vakmensen op het gebied van hydrauliek- en constructiewerk. Aangevuld met een uitgebreide voorraad onderdelen bent u verzekerd van een snelle service. U kunt alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden op één plek laten uitvoeren gedurende klantvriendelijke openingstijden en tegen zeer concurrerende tarieven.

Deel deze pagina op mijn »
Contact
Heeft u vragen of interesse in een van onze producten of diensten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.
Privacy
Voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy verwijzen wij graag naar onze Privacy Policy