Solliciteren briefcase icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20
Maatwerk

Als de standaard niet geschikt is voor uw inzet

Een bedrijfswagen is in 90% van de gevallen maatwerk. Laad- en lossystemen, opbouw en getrokken materieel vormen samen met de truck de uiteindelijke productieve combinatie.

CFG neemt in deze een duidelijke afstand van haar collega’s in de markt met de expertise van BUCA. In een dialoog met onze relaties kunnen wij de ideale combinatie samenstellen voor die specifieke vervoerstaak.

Als een standaard bedrijfswagen niet geschikt is voor je werkzaamheden

Als een standaard bedrijfswagen niet geschikt is voor je werkzaamheden

BUCA is gespecialiseerd in verkoop, montage en service van hydraulische laad- en lossystemen, trailers en carrosserieën. Elke vestiging van CFG heeft een aparte BUCA werkplaats. Het moment dat uw bedrijfswagen in één van de werkplaatsen van CFG binnen komt, wordt getracht een zo breed mogelijk servicepakket te bieden.

Op- en ombouw werkzaamheden van laadkranen, afzetsystemen, laadbakken en laadkleppen worden in samenspraak met betreffende chassisfabrikant en gebruikmakend van de officiële opbouwrichtlijnen van de fabrikant uitgevoerd. Er wordt niet alleen aan de door CFG gevoerde merken gewerkt, ook aan andere merken chassis en laadkranen.