Solliciteren briefcase icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20
Doblo

De compacte alleskunner

Doblo

De compacte FIAT Doblo is de ideale partner voor de meest uiteenlopende ondernemingen. Leverbaar in vier verschillende carrosserie afmetingen, en een netto laadvermogen tot 1.000 kg.

Veelzijdigheid

Doordat de Doblo in twee wielbases en twee dakhoogtes leverbaar is, kan hij tot 5,4 m³ aan goederen vervoeren. Ondanks zijn compacte formaat is de laadruimte goed voor een laadlengte van 1.820 mm tot 2.170 mm. De FIAT Doblo is optioneel ook leverbaar met een driepersoons cabine, waarvan de middelste stoel ook als pop-up tafel kan worden gebruikt.

Motoren

De FIAT Doblo is leverbaar met zowel diesel als benzine maar ook één bi-fuel motor op CNG en benzine. Variërend van 75 pk tot 135 pk is er voldoende vermogen voor elke onderneming. Voor meer informatie over de duurzame bedrijfswagens van FIAT klikt u op onderstaande link.

Veiligheid

De Doblo is voorzien van alle veiligheidsuitrustingen en rijhulpen zoals ABS met elektronische spreiding van de remkracht, EBD, ESC compleet met ASR (Anti Slip Regulation) en HBA (Hydraulic Brake Assist). Hillholder voor het heuvelopwaarts starten en parkeersensoren. Airbags voor en zij-airbags voor, die zowel hoofd als borst beschermen. Cruise control die u met name op de snelweg helpt de totale controle te behouden onder het rijden. De ESC-stabiliteitsregeling grijpt bij verlies aan grip van de banden in een bocht of bij een plotselinge uitwijkmanoeuvre in om het voertuig bestuurbaar te houden.

GA HIER NAAR DE FIAT PRODUCT PAGINA

Download Doblo brochure

Recent afgeleverd Duurzame bedrijfswagens

Doblo chassis

Om aan de meest specifieke behoeftes tegemoet te komen, biedt FIAT de Doblo ook aan in een chassisversie. Deze kan door gespecialiseerde carrosseriebedrijven van een maatwerkopbouw worden voorzien die exact aan de eisen voor uw bedrijf voldoet.

Doblo Work-Up

De Doblo Work Up is perfect voor dagelijkse inzet in drukke binnensteden en op andere plaatsen waar compactheid en wendbaarheid doorslaggevend zijn. Zijn bescheiden afmetingen combineert hij met een optimaal laadvermogen, zodat zelfs zware lasten moeiteloos in smalle straatjes kunnen worden afgeleverd. De laadbak, met een vloer van watervast hechthout, is maar liefst 2,3 m lang en 1,82 m breed. Het oppervlak van 4,2 m2 biedt plaats voor drie europallets of 33 fruitkratten.

Maatwerk

Doblo

Maatwerk

Galerij | Doblo Exterieur

Galerij | Doblo Interieur

Galerij | Doblo Afmetingen