Offerte aanvragen & contact phone icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20100% elektrisch

Gewoon elektrisch

Dezelfde Daily als je gewend bent. Alleen elektrisch.

Dezelfde robuustheid, vermogen en belastbaarheid, maar met zero-emissie. Geen beperkingen op reizen, noch op keuze, aangezien de volledige line-up nu ook beschikbaar is als zuiver elektrisch.

e-Daily

e-Daily Chassis

Kilometers maken

Energie voor uw dagelijkse routes. En tot 50% besparing op de onderhoudskosten.

Dankzij de modulaire accu-installatie kunt u het autonomiebereik van de eDAILY afstemmen op de omvang van uw missie: de snelle acceleratie en de maximumsnelheid van 120 km/u (op 35s) geven u alle prestaties die u nodig hebt op buitenstedelijke routes. Meer vermogen? U kunt uw prestaties opvoeren met de Hi-Power functie.

e-Doblo

Met de E-Doblò maakt u uw onderneming klaar voor de toekomst. Behalve met moderne diesel- en benzinemotoren is de Doblò nu ook verkrijgbaar in een volledig elektrische versie. Met zijn 50 kWh-accupakket combineert deze E-Doblò een bereik tot 280 kilometer* met een topsnelheid van 130 km/h. Doordat het accupakket slim is weggewerkt in de voertuigbodem, is laadruimte exact even groot als bij de versies met verbrandingsmotor. En dankzij de mogelijkheid tot DC-snelladen, is een korte laadstop voldoende om weer snel op weg te kunnen naar de volgende klus.

Naast de e-Ducato is de e-Scudo de tweede bedrijfswagen van Fiat Professional die naast verschillende schone Euro 6D-Final diesel aangedreven motoren ook in een 100% elektrische versie verkrijgbaar is. De e-Scudo biedt de beste veiligheidsspecificaties in zijn klasse en de perfecte combinatie van buitenafmetingen, laadvermogen, modulariteit en rijcomfort.

De e-Scudo is leverbaar in vier versies en drie lengtes als Van, Crew Cab, Combi en platform cabine. De afmetingen zijn de sterkste punten van het model. Met een uitwendige hoogte van 1,90 meter zijn parkeergarages gemakkelijk toegankelijk, en met een lengte van 5 meter (tot 5,3 meter in de Maxi- versie) is het een voertuig dat alles kan vervoeren en overal heen kan.  Een versie voor specifieke inzet in de stedelijke omgeving is de Compact versie met korte wielbasis (L1), die alle voordelen van de e-Scudo samenbrengt in slechts 4,6 meter.

e-Scudo

e-Ducato

De e-Ducato is de eerste af-fabriek bedrijfswagen van FIAT. De e-Ducato is leverbaar als chassis-cabine om op te bouwen met een standaard of een maatwerk opbouw, en als gesloten bestelwagen in 3 lengte en 2 dakhoogtes. De WLTP gehomologeerde actieradius bedraagt 200 of 300 kilometer afhankelijk van het gekozen accupakket. Fiat plaatst de accu’s af fabriek onder de voertuigvloer. Ze zijn uitgebreid getest op het gebied van veiligheid. 

Nikola

Nikola en IVECO werken aan een Europese versie van de Nikola Tre gebaseerd op de S-WAY. Daarbij is het mogelijk dat de klant pas op een laat moment kiest voor een batterij-elektrische versie, dan wel een versie met brandstofcel met waterstof als energiedrager. Het is de bedoeling dat in 2021 de eerste prototypes de weg op gaan.

Nikola denkt aan 1.200 Pk en 2700 Nm koppel, 500 tot 1200 kilometer actieradius (afhankelijk van de techniek). In het geval van waterstof schat men een ‘refilltime’ zijn van tien minuten tot een kwartier.

Website Nikola

Duurzame trucks Waterstof aangedreven