Offerte aanvragen & contact phone icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20Partners

Samenwerking met sterke partijen

IVECO Trucks is actief in ontwikkeling, productie en verkoop van bedrijfswagens, trucks, dumptrucks, brandweer ladderwagens, militaire voertuigen en bussen.

IVECO Defence is verantwoordelijk voor defensie voertuigen voor tactische en civiele verdediging.

IVECO Magirus is verantwoordelijk voor brandweer ladderwagens en vliegveld calamiteitenvoertuigen. IVECO ASTRA is verantwoordelijk voor dumptrucks en militaire voertuigen.

IVECO BUS is verantwoordelijk voor de stads- en regiobussen en touringcars.

IVECO Motors is binnen FPT (FIAT Powertrain Industrial) verantwoordelijk voor de diesel, gas en hybride truck- en industriële motoren.

IVECO is de enige fabrikant ter wereld die een volledige range lichte bedrijfswagens, medium trucks, zware trucks en bussen kan leveren in een CNG en LNG variant. Vanaf 2021 komt daar de elektrische en de waterstof aangedreven Nikola Tre bij.

Netto omzet 2019

:

10,44 miljard Euro

Aantal werknemers 2019

:

26.322

Aantal voertuigen geleverd 2019

:

137.984 eenheden in 161 landen

Gemiddeld marktaandeel Europa

:

13% tot 6 ton, 24% tot 16 ton, 7% boven 16 ton,

18% in bussen

Activiteiten wereldwijd

:

productiefaciliteiten in Europa, Zuid-Afrika, India,

Zuid-Amerika, China, Australië en Rusland

CNH Industrial

CNH Industrial richt zich op de professionele markt met een industriële achtergrond en bestaat uit Case-NewHolland, FPT Powertrain, IVECO Trucks en Nikola Trucks.

Sustainable
CNHi staat genoteerd aan de Dow Jones World en Europe Sustainability indexen, de meest prestigieuze op duurzaamheid gerichte aandelenindexen bestaande uit bedrijven die de beste beoordelingen krijgen op het vlak van economische, ecologische en sociale prestaties. De toetredingsvoorwaarden voor de DJSI steunen op een reeks selectiecriteria uit elk van de drie pijlers (economisch, ecologisch en sociaal) waarop het begrip duurzaamheid is gebaseerd.

In alle 64 productiefaciliteiten werkt CNHi volgens het World Class Manufacturing principe, en dekt daarmee 98% af van alle sales en productie activiteiten. Dit programma spitst zich toe op de eliminatie van afval en verliezen en bestaat onder meer uit een internationale objectieve audit van 20 punten in verband met de organisatie van de werkplek, kwaliteit, onderhoud en logistiek. In 2015 verworven 4 productie faciliteiten een zilveren medaille en 6 een bronzen medaille.

CNHi is bovendien actief betrokken bij 16 van de 17 geformuleerde UN Sustainable Development Goals (SDG), gepubliceerd in 2015. De SDG doelstellingen voor 2030 richten zich op het creëren van een omgeving van respect en gelijke kansen voor iedereen. De goals worden gedragen door overheden, bedrijven en burgergemeenschappen in 193 landen ter wereld.

Netto omzet 2019: 28,08 miljard Euro
Aantal werknemers 2019: 64.625
Activiteiten wereldwijd: 66 productiefaciliteiten wereldwijd, 34 in Europa
54 R&D centers, 29 in Europa
Aanwezig in 5 continenten en 180 landen


 

Website IVECO Website CNHi

IVECO| CNH Industrial

IVECO Trucks is actief in ontwikkeling, productie en verkoop van lichte bedrijfswagens, trucks, dumptrucks, brandweer ladderwagens, militaire voertuigen en bussen. IVECO is wereldwijd tevens één van de grootste truck- en dieselmotoren producenten

FIAT

FIAT-Chrysler Automobiles profileert zich als wereldspeler op het gebied van personenwagens en bestelwagens.

Ooit in 1899 te Turijn gestart als lokale producent van kleine personenwagens, vandaag is FIAT - Chrysler Automobiles (FCA) sinds de fusie met Chrysler een wereldspeler op het gebied van personenwagens en bestelwagens. De voornaamste afzetmarkt bevindt zich inmiddels in de Verenigde Staten. Naast personenwagens en bedrijfswagens, actief in tal van activiteiten varierend van toerisme tot industriele robotisering. FCA staat aan de vooravond van wederom een fusie. De geplande fusie met de PSA groep (oa Peugeot) resulteert in een omvang van meer dan 6.5 miljoen eenheden en nummer 3 op wereldniveau.

Netto omzet 2019: 108,2 miljard Euro

Aantal werknemers 2019: 226.000

Activiteiten wereldwijd: 159 productiefaciliteiten in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, India en China

77 R&D centres

Merken: FIAT Auto, FIAT Professional, Ferrari, Maserati, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, JEEP, RAM

Website FIAT

Het Japanse ISUZU is al sinds 1937 actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van lichte en zware bedrijfswagens, pick-ups en dieselmotoren. Het cumulatieve aantal dieselmotoren sinds 1937 door ISUZU geproduceerd overtreft de 28 miljoen eenheden. ISUZU levert wereldwijd diesels voor personenwagens, heftrucks, constructie equipment, marine en stationaire toepassingen aan meer dan 120 externe afnemers.

Netto omzet 2019: 17,9 miljard Euro
Aantal voertuigen geleverd 2019: 656.644 eenheden
Productie dieselmotoren 2019: 846.829 eenheden


Aantal medewerkers 2019: 37.263
Activiteiten wereldwijd: productiefaciliteiten in Europa, Thailand, Indonesië, Japan en Noord-Amerika.
R&D centres in Noord-Amerika, Duitsland, Japan en Zuid-Pool gebied.

Website ISUZU

ISUZU

Het Japanse ISUZU is al sinds 1937 actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van lichte en zware bedrijfswagens, pick-ups en dieselmotoren.

PALFINGER uit het Oostenrijkse Salzburg is sinds 1932 actief in ontwikkeling, productie en verkoop van autolaadkranen. PALFINGER vandaag de dag staat voor innovatieve en doordachte technologie op het gebied van ‘lifting’, ‘loading’ en ‘handling’ binnen de cruciale logistieke knooppunten. Op het gebied van autolaadkranen, hout- en schrootkranen is PALFINGER wereldwijd nummer 1. Op het gebied van vorklift trucks en laadkleppen nummer 2. Europees marktleider is PALFINGER op het gebied van ‘railway’ applicaties waarbij laden en lossen hoog technologische oplossingen vereisen.

Netto omzet 2019: 1,62 miljard Euro
Aantal werknemers 2019: 10.780
Gemiddeld marktaandeel laadkranen: 30% wereldwijd
Activiteiten wereldwijd: 37 productiefaciliteiten in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië.
Verkoop in 130 landen en 5.000 service- en verkooppunten.

Website PALFINGER

PALFINGER Group

PALFINGER uit het Oostenrijkse Salzburg is sinds 1932 actief in ontwikkeling, productie en verkoop van autolaadkranen

CityBOX

Uniek, lichtgewicht, kwalitatief hoogwaardig en multi-toepasbaar.

CityBOX is gespecialiseerd in de seriematige productie van gesloten laadbakken voor alle merken lichte bedrijfswagens tot 7.000kg totaal gewicht. De laadbakken worden ordergericht geassembleerd en compleet afgemonteerd geleverd, van een complete standaard uitvoering die voor vele transportdoeleinden geschikt is, tot op maat geleverde carrosserieën die door toepassing van een uitgebreid assortiment opties voldoen aan specifieke transportwensen.

Uniek, lichtgewicht, kwalitatief hoogwaardig en multi-toepasbaar. Dit zijn de typerende kenmerken van het CityBOX product. Door de sterke lichtgewicht opbouw profiteert u volop van effectieve laadruimte en bespaart u structureel brandstof.

Website CityBOX

INGIMEX is een gerenommeerd bedrijf welk al sinds 1972 de Engelse markt voorziet van kwalitatief zeer hoogstaande producten als open laadbakken en open laadbakken met achterover schaarkiepsystemen.

De afwerking tot in detail, het uitgekiende laag eigen gewicht en het esthetisch aanzien maken hun producten geliefd.

Website INGIMEX

INGIMEX

Veldhuizen Wagenbouw

Veldhuizen Wagenbouw te Groenekan is in 1987 opgestart door Pieter Veldhuizen. In de beginjaren werden voornamelijk kleine diepladers voor minigravers, shovels en heftrucks geconstrueerd. Dit door de snel groeiende markt van terreinwagens. Zo werden de meeste aanhangwagens technisch uitgevoerd als 5,5-tons aanhangwagens en teruggekeurd naar 3,5-tons kenteken. In 1995 startte de productie van B-E opleggers uitgevoerd met rubbergeveerd aanhangwagen assen. Later ontwikkelde men eigen "Veldhuizen" assen. Veldhuizen's verhuurafdeling beschikt over een vloot van +- 300 B-E trekkers en 350 opleggers, dit onder de naam B-E Rent. De productie ligt rond de 400 opleggers en 450 B-E trekkers per jaar. Dit alles wordt gerealiseerd door circa 45 medewerkers.

Website Veldhuizen

BOVAG

CFG is lid van BOVAG afdeling Truckdealers, waardoor u verzekerd bent van uitstekende service. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn.

Website BOVAG