Offerte aanvragen & contact phone icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20Financieringsvormen

De verkoopadviseurs van de CFG Bedrijfswagens kunnen u haarfijn de verschillende vormen toelichten voor financiering van uw bedrijfswagen. Openheid in investeringsbedrag, rente en restwaarde zijn cruciaal voor een gezonde keuze. CFG staat volledig objectief in de leasevorm die voor u de beste oplossing biedt. Uw accountant kan het voorstel het beste beoordelen, kijkend naar uw specifieke situatie en fiscale mogelijkheden in betreffende leaseperiode.

Financieringsvormen

Financial lease

Kale financiering van het object waarbij de koper juridisch eigenaar is, en het object op de balans van de koper staat geactiveerd.

Kale financiering van het object waarbij het juridisch eigendom na betaling van de laatste termijn overgaat naar de koper. Het object wordt als het ware gehuurd, en staat gedurende de leaseperiode niet op de balans geactiveerd.

Netto operational lease

Full operational lease

All-in financiering waarbij altijd rente en afschrijving zijn opgenomen, en de overige elementen als wegenbelasting, verzekering en onderhoud op wens opgenomen kunnen worden. Het object blijft eigendom van de financier, en staat dus niet op de balans van de “koper” geactiveerd. Afhankelijk van financier en specifieke afspraken is er vooraf wel of geen duidelijkheid over de eventuele overnameprijs na looptijd.