Solliciteren briefcase icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20
Met het blote oog is het verschil tussen een origineel onderdeel en een (goedkoper) alternatief nauwelijks te zien. Sterker nog: voor het gevoel zijn de onderdelen identiek. Daardoor lijkt alleen de prijs anders. Er zijn echter belangrijke verschillen tussen een origineel onderdeel en een kopie.

De hoge kwaliteit van originele onderdelen zorgt dat voertuigen perfect blijven functioneren én renderen door hun brandstofeconomie, veiligheid en grote beschikbaarheid. Dat geeft jou als ondernemer zekerheid.

Het duurste onderdeel is het onderdeel dat er niet is. Om te verzekeren dat het juiste onderdeel op de juiste plaats en de juiste tijd beschikbaar is, hebben de partners van CFG een omvangrijk en efficiënt logistiek systeem opgezet. Overal ter wereld zijn er onderdelenmagazijnen op strategische plaatsen. Het orderpicken werkt met geavanceerde computerapparatuur en software. In Europa worden de originele onderdelen vijf maal per week ‘s nachts geleverd aan de dealers.

Is er een calamiteit? Dan wordt VOR (Vehicle Off Road) ingeschakeld: een systeem waarbij de benodigde onderdelen voor een gestrand voertuig zo snel mogelijk worden geleverd, al moet het vanuit de productielijn van de voertuigfabriek komen.

Onderdelen

Beschikbaarheid

Een gemiddeld courant voorraadniveau van zo’n Euro 600.000,- inkoopwaarde en een totale oppervlakte van zo’n 900 mtr2 op drie locaties voorziet in de eerste behoefte van onze werkplaatsen en leveringen aan klanten over de magazijnbalie.

Het duurste onderdeel is het onderdeel dat er niet is. Om te verzekeren dat het juiste onderdeel op de juiste plaats en de juiste tijd beschikbaar is, hebben de partners van CFG een omvangrijk en efficiënt logistiek systeem opgezet. Overal ter wereld zijn er onderdelenmagazijnen op strategische plaatsen. Het orderpicken werkt met geavanceerde computerapparatuur en software. In Europa worden de originele onderdelen vijf maal per week ‘s nachts geleverd aan de partner servicepunten.

De beschikbaarheid, uitleveringsgraad en productkwaliteit wordt voortdurend gemeten en geanalyseerd. Is er toch een calamiteit? Dan wordt VOR (Vehicle off the Road) ingeschakeld: een systeem waarbij de benodigde onderdelen voor een gestrand voertuig zo snel mogelijk worden geleverd, al moet het vanuit de productielijn van de voertuigfabriek komen.

REMAN staat voor remanufactured. Onderdelen die al een eerder leven hebben gehad en door of in opdracht van de voertuigfabrikant werden gereviseerd en goedgekeurd. CFG levert een compleet pakket aan REMAN delen voor IVECO en FIAT bedrijfswagens. Deze delen zijn goedkoper in aanschaf, hebben officiele fabrieksgarantie en dragen een steentje bij aan een duurzamere wereld.

REMAN onderdelen

Olie en vloeistoffen

De hedendaagse bedrijfswagens en trucks moeten voldoen aan strengere emissienormen dan ooit tevoren. Daarnaast worden onderhoudsintervallen steeds langer, en worden brandstoffen steeds schraler qua smeereigenschappen. CFG gebruikt in haar servicewerkplaatsen de door IVECO en FIAT voorgeschreven hoogwaardige smeerolie en andere producten van PETRONAS.

Binnen de garantietermijn van het voertuig is het van groot belang dat de voorgeschreven olie wordt toegepast. Fabrikanten hebben het recht om voorkomend claims in garantie af te wijzen indien er geen afdoende en aantoonbare onderhoudshistorie overlegbaar is, aangevuld met de specificaties van gebruikte smeeroliën.