Solliciteren briefcase icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20
Ducato bestelwagen

De efficiëntie van een nieuwe generatie

Ducato Bestelwagen

De wereld van het lichte transport verandert snel. Efficiency, flexibiliteit en betrouwbaarheid blijven eerste vereisten, maar daarnaast worden ook duurzaamheid, comfort en stijl steeds belangrijker.

De Ducato is niet alleen de grootste bestelwagen van FIAT, maar kan zich ook meten met de grootste concurrenten in dit segment.

Veelzijdigheid

De Ducato is een bestelwagen die uitblinkt in flexibiliteit. Leverbaar in vijf lengtematen, drie hoogtes en vier gewichtsklassen van 3.000 tot 4.250 kg. De inhoud van de laadruimte varieert daarmee van 8 tot 17 m3. Het laadvermogen varieert van 980 kg tot wel 2.190 kg, terwijl een laadlengte tot 4.070 mm en een hoogte van 2.100 mm mogelijk is. Leverbaar als gesloten bestelwagen, bestelwagen met dubbele cabine, chassis-cabine en chassis-dubbele cabine, is er altijd wel een Ducato geschikt voor uw inzet.

Motoren en Veiligheid

De flexibiliteit van de Ducato komt eveneens terug in het Euro-6 dieselmotoren aanbod, zo is er keuze uit vier 2.3 liter dieselmotoren van 120 tot maximaal 180 pk. Er is keuze uit een handgeschakelde 6-gangs versnellingsbak of een 9-gangs volautomaat.

De alternatieve 140 Natural Power-krachtbron is een stille en emissiearme aardgasmotor met een vermogen van 136 pk. Anders dan bij een dieselmotor is de roetuitstoot nihil, terwijl de NOx-emissie tot 15% lager is. Ook de geluidsemissie is aanzienlijk geringer. De vijf onder de vloer geplaatste aardgascilinders met een gezamenlijke inhoud van 220 liter (vulgewicht 37 kg) zijn goed voor een actieradius van ca. 400 kilometer. Daarna schakelt de motor automatisch over op benzine.

Naast de standaard veiligheidssystemen als EBS, ESP en Hillholder , is de Ducato ook leverbaar met Full Brake Control. Dit is een geïntegreerd systeem dat is ontworpen om een aanrijding te voorkomen of de ernst van een aanrijding te verminderen. Het detecteert obstakels in het voorwaartse rijrichting en waarschuwt de bestuurder zodra er een dreigende botsing wordt gedetecteerd en activeert indien nodig een autonoom noodremsysteem.

GA HIER NAAR DE FIAT PRODUCT PAGINA

Download Ducato brochure

Duurzame Bedrijfswagens Recent afgeleverd

Ducato dubbele cabine

Met een dubbele cabine inbouw maakt u de bestelwagen nog veelzijdiger. Zowel goederen als mankracht tegelijk vervoeren naar de plek van bestemming. De achterbank van de bestelwagen met dubbele cabine telt drie of vier comfortabele zitplaatsen met driepunts veiligheidsgordels. Met voorin een bijrijdersbank zijn er totaal maximaal 6+1 zitplaatsen.

Ducato 4x4 drive

Bereik de meest extreme werkplekken. De Ducato is leverbaar met een mechanische 4×4-aandrijving, met automatische distributie van het aandrijfkoppel via een integrale verbinding. Beschikbaar vanaf 140 pk motoren en compatibel met alle voertuigbeveiligingssystemen.

Maatwerk

Ducato Bestelwagen

Maatwerk

Galerij | Ducato bestelwagen Exterieur

Galerij | Ducato bestelwagen Interieur