Offerte aanvragen & contact phone icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20Scudo

De efficiƫntie van een nieuwe generatie

De nieuwe Scudo modeljaar 2022 vervangt de succesvolle Talento.

Fiat Professional neemt opnieuw het voortouw in het lichte bestelwagen D-segment en keert terug naar een historische naam van het voertuig dat tot 2016 werd geproduceerd. De nieuwe Scudo besteller biedt keus uit een volledig elektrische aandrijflijn of een diesel. De afmetingen zijn de sterkste punten van het model. Met een uitwendige hoogte van 1,90 meter zijn parkeergarages gemakkelijk toegankelijk, en met een lengte van 5 meter (tot 5,3 meter in de Maxi- versie) is het een voertuig dat alles kan vervoeren en overal heen kan.  Een versie voor specifieke inzet in de stedelijke omgeving is de Compact versie met korte wielbasis (L1), die alle voordelen van de Scudo samenbrengt in slechts 4,6 meter.

De nieuwe Fiat Scudo

Naast de e-Ducato is de Scudo de tweede bedrijfswagen van Fiat Professional die naast verschillende schone Euro 6D-Final diesel aangedreven motoren ook in een 100% elektrische versie verkrijgbaar is. De Scudo biedt de beste veiligheidsspecificaties in zijn klasse en de perfecte combinatie van buitenafmetingen, laadvermogen, modulariteit en rijcomfort.

De Scudo is leverbaar in vier versies en drie lengtes als Van, Crew Cab, Combi en platform cabine.

Wielbasis

Compact   2.925mm

Standaard 3.275mm

Maxi           3.275mm

Laadruimte afmetingen

Compact   1.835 x 1.628 x 1.397 L x B x H

Standaard 2.185 x 1.628 x 1.397 L x B x H

Maxi          2.535 x 1.628 x 1.397 L x B x H

 Laatste generatie dieselmotor

Vier verschillende motoren en twee types versnellingsbakken: handgeschakeld of 8-traps automatisch.

Motor

1.6 MultiJet3 Commonrail ingespoten turbodiesel met 102Pk en 270Nm Euro 6D-Final

1.6 MultiJet3 Commonrail ingespoten turbodiesel met 120Pk en 300Nm Euro 6D-Final

2.0 MultiJet3 Commonrail ingespoten turbodiesel met 145Pk en 340Nm Euro 6D-Final

2.0 MultiJet3 Commonrail ingespoten turbodiesel met 177Pk en 400Nm Euro 6D-Final

Versnellingsbak

Handgeschakeld 6 versnellingen standaard op 1.6MJ 102-120 en 2.0MJ 145

Automatisch 8 versnellingen standaard op 2.0MJ 177 en optioneel op 2.0MJ 145

Gewichten

Maximaal toegestaan totaal 2.600kg en 3.100kg

TWEE WEGEN, ÉÉN BESTEMMING

De elektrische motor, die beschikbaar is voor alle uitrustingsniveaus en alle lengtes, tilt de eScudo naar een nieuw en compromisloos prestatieniveau. Bovendien kunt u kiezen tussen verschillende accu's, 50 of 75 kWh, afhankelijk van de behoeften van uw werkzaamheden. Voor de nieuwe eScudo met dieselmotor heeft u de keuze uit vier verschillende krachtbronnen met oplopend vermogen, waarvan de 2.0-liter versie kan worden gecombineerd met een 8-traps automatische transmissie.

 Compromisloos elektrisch

De elektrische Scudo onderscheidt zich door uitzonderlijke rijprestaties. Probeer hem uit en ontdek het zelf!

 Gelijke laadcapaciteit

Ook met de E-Scudo bent u verzekerd van een bestelwagen die aan uw transportbehoefte beantwoordt: het laadvermogen en laadvolume zijn exact hetzelfde als bij de dieselversies.

GA HIER NAAR DE FIAT PRODUCT PAGINA

Download Scudo brochure

Duurzame Bedrijfswagens Recent afgeleverd

VEILIGHEID & RIJASSISTENTIE


 Traffic Sign Recognition (verkeersbordherkenning) herkent verkeersborden, voor onder andere de maximumsnelheid, langs en boven de weg en geeft deze als pictogram in het infodisplay weer. Bij een ingeschakelde cruise control kunt u met een druk op de knop de rijsnelheid aan de waargenomen snelheidslimiet aanpassen.


 

Lane Departure Warning (rijstrookassistentie) waarschuwt u door middel van visuele en akoestische signalen als het voertuig mogelijk onbedoeld van rijstrook dreigt te veranderen.

Blind Spot Assist (dodehoekbewaking) bewaakt constant de dode hoeken naast en achter het voertuig. Wanneer hierin een andere weggebruiker wordt waargenomen, wordt u hierop geattendeerd met een oplichtend waarschuwingssymbool in de betreffende buitenspiegel.


Forward Collision Warning (botspreventie) waarschuwt u wanneer u een voorligger te snel nadert of als er plotseling een voetganger of fietser voor de Scudo opduikt. Indien nodig grijpt het Active Emergency Brake-systeem (actieve noodstopassistentie) in om een botsing te voorkomen of de gevolgen daarvan te beperken.
De achteruitrijcamera geeft een haarscherp beeld van de zone achter het voertuig op het infotainmentscherm in het dashboard. Meebewegende hulplijnen vergemakkelijken het manoeuvreren. 

Het Grip Control-systeem van de nieuwe Scudo biedt u de keuze uit vijf verschillende instellingen voor het ESC-systeem om onder alle rijomstandigheden van voldoende grip voor de aangedreven wielen en een veilig weggedrag te zijn verzekerd: Asphalt, Snow, Sand, Mud en ESP OFF.

Galerij | Scudo bestelwagen Exterieur

Galerij | Scudo bestelwagen Interieur