Solliciteren briefcase icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20
Citybox gesloten Laadbak

De ongekend veelzijdige POLY-Light is al decennialang toonaangevend in de last mile logistics. De robuuste uitvoering met bekende lat-om-lat-betimmering is inzetbaar voor vele doeleinden. De sterke en slagvaste polyester buitenwand is daarnaast uitermate geschikt voor belettering. De combinatie van een lichtgewicht bouwwijze en zeer solide constructie zorgt ervoor dat deze krachtpatser de geschikte oplossing is voor elke transportklus. Een veelvoud aan interieurkeuzes maakt het toepassingsbereik nog groter. Dit alles maakt de cityBOX POLY-Light tot onze bestseller in heel Europa.

Productblad POLY-Light

Website CityBOX Brochure CityBOX

POLY-Light

ISO-Light

Voor een schoon en geconditioneerd transport bent u bij de ISO-Light aan het juiste adres. Deze lichtgewicht, geïsoleerde cityBOX voorziet in al uw transportbehoeften die licht gekoeld getransporteerd dienen te worden. De sandwichwanden zijn voorzien van een isolerende kern uit PUR-schuim. Met behulp van de juiste koelmotor kan een constante temperatuur tot +7° C gerealiseerd worden. Door de gladde deklaag zijn de buitenwanden tevens uitermate geschikt voor belettering en de binnenwanden voor een probleemloze reiniging. De isolatiewaarde bedraagt W/MK 0,024. Hoe dichter deze waarde bij de nul ligt, des te hoger de isolatiewaarde.

Productblad ISO-Light

Website CityBOX Brochure CityBOX

De ECO-Light kenmerkt zich door naadloze sandwichwanden en een buitengewoon laag eigen gewicht. Hiermee is de ECO-Light de ideale oplossing indien laadvermogen een grote rol speelt. Door de gladde glasvezelversterkte deklaag zijn de buitenwanden tevens uitermate geschikt voor belettering en de binnenwanden voor een probleemloze reiniging. Een hoge mate van duurzaamheid door het 100% gerecyclede PET-schuim verkleint de ecologische voetafdruk. De hoogwaardige materialen garanderen een lange levensduur en een geoptimaliseerd gebruik.

Productblad ECO-Light

Website CityBOX Brochure CityBOX

ECO-Light