Solliciteren briefcase icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20
BUCA

Oplossingen bedenken en oplossingen uitvoeren

Door de jarenlange ervaring als carrosseriebouwer BUCA weten wij als geen ander het belang van de juiste opbouw bij het juiste onderstel. Uiteraard houden we rekening met wettelijke beperkingen en stellen dan ook zelf nauwkeurig de verschillende aslast-, wielbasis-, zwaartepunt- en stabiliteitsberekeningen samen.

Afgeleverd

BUCA

Oplossingen bedenken en oplossingen uitvoeren

Meer laadvermogen, betere aslastverdeling en optimale wendbaarheid binnen steeds strengere wetgeving op het gebied van overbelading. Wetgeving die zich niet alleen richt op het totaal beladen gewicht, maar ook op het verschuivend zwaartepunt en daarmee de belasting per as. Rendement kan alleen nog gerealiseerd worden door steeds verdere voertuigoptimalisatie.

  • montage en ombouw van laadkranen en container afzetsystemen
  • montage en ombouw van laadbakken en laadliften
  • montage van equipment voor laadkranen
  • wijzigingen van wielbasis en achter overbouw
  • toevoegen van stuurassen
  • betimmering bestelwagen laadruimte

Er wordt getracht zoveel mogelijk techniek in eigen hand te houden. Belemmeren bepaalde chassiscomponenten een optimale opbouw van de truck dan verzetten wij deze in overleg in onze eigen werkplaatsen. Dit betekent een volledig verzorgd pakket inclusief luchtleidingen, hydraulica en elektro verleggen. Bij oplevering is het voertuig operationeel.

Eén adres, één aanspreekpunt, zowel bij aankoop als bij reparatie & onderhoud. Onze relaties adviseren en ontzorgen, dat is de doelstelling.

Afgeleverd werk

Buca galerij

BUCA pand centrum dorpje Buchten