De Double Cab is de ideale wagen voor werk én gezin

ISUZU D-Max Double Cab

De Double Cab is de ideale wagen voor werk én gezin

De Double Cab is de ideale wagen voor werk én gezin. Met de 5 ruime zitplaatsen rijdt u heerlijk rond met uw gezin en voor het zware werk kan u steeds rekenen op zijn 3,5 ton trekvermogen. De Double Cab is verkrijgbaar in verschillende uitrustingsniveau's (L, LS, LSX & V-Cross).

CONTACT

ISUZU D-Max Double Cab

Tijdens zwaar beladen ritten over off-road wegen en deelnames aan de extreme Dakar-rally deed ISUZU ervaring op die van onschatbare waarde is. Dit in combinatie met een ruime kennis in het maken van bedrijfsvoertuigen zorgt ervoor dat wij ons met een gerust geweten pick-upexperten kunnen noemen. Onze D-Max pick-ups werden zorgvuldig ontworpen om u ongeëvenaarde mogelijkheden te bieden. Een gamma geschikt voor werk én vrije tijd. Robuust en comfortabel. Gebouwd met het oog op duurzaamheid. 

Veelzijdigheid

Op zoek naar betrouwbaarheid en onbeperkte gemoedsrust?  Kies dan voor ISUZU! Van de vorige generatie D-Max werden meer dan 2.300.000 exemplaren verkocht. De nieuwe D-Max van vandaag gaat weer een stap verder op gebied van techniek, innovatie en veiligheid

Het ladderchassis werd volledig opnieuw getekend, het truck-DNA bleef natuurlijk behouden. Een combinatie die zorgt voor een sterke solide pick-up! Dit nieuwe chassis, de breedste in zijn klasse, zorgt voor dynamische prestaties en een superieure stabiliteit. Met deze pick-up laadt u 1.000kg in de laadbak, verplaatst u moeiteloos aanhangwagens van 3.5 ton, trotseert u onbegane paden, of rijdt u ontspannen met uw gezin door de natuur!

De 163Pk-360Nm dieselmotor voldoet aan de Euro-6 Step D norm. De laatste generatie handgeschakelde versnellingsbakken is standaard op alle versies, een volautomaat is beschikbaar op alle Extended Cab en Double Cab versies. De Single Cab is leverbaar met 4x2 en (inschakelbare) 4x4 aandrijving, de Extended Cab en Double Cab alleen met (inschakelbare) 4x4 aandrijving.

HET BESTE IN COMFORT
De nieuwe D-Max biedt een nieuwe maatstaf in de pick-up categorie. Zijn 9 inch infotablet, 6- of 8-voudig verstelbare chauffeursstoel met standaard lendensteun op alle versies, verstelbaar stuur, dual-zone automatische airco, leder afwerking op de luxe versie en een uitzonderlijk uitgebreide uitrusting geven u precies dat aangenaam comfortgevoel dat u mag verwachten van de allermodernste pick-up.

HET BESTE IN VEILIGHEID
Dat ISUZU veel belang hecht aan uw veiligheid en die van andere weggebruikers zorgt ervoor dat uw D-Max uitgerust is met alle mogelijke veiligheidsaspecten, waaronder zelfs een 8e airbag tussen de voorzetels; een première in de sector. Door de modernste rijhulpsystemen waarmee hij standaard is uitgerust, doorstaat de D-MAX de strengste EURO NCAP 2020 crashtests.

HET BESTE IN RIJGEDRAG
Met zijn nieuwe versterkte structuur, gewijzigde wielbasis, aangepaste vering en elektrische stuurbekrachtiging hebben de ISUZU ingenieurs ervoor gezorgd dat deze nieuwe D-Max meer dan 20% aan stabiliteit wint en een baanbrekende wegligging heeft.

HET BESTE VOOR HET MILIEU
Als grootste industriële motorfabrikant ter wereld zorgt ISUZU er vandaag voor dat u met een D-Max rijdt die herhaaldelijk tot de meest milieuvriendelijke pick-up in zijn categorie werd uitgeroepen. De D-Max 2020 voldoet reeds aan de strengste emissienormen Euro-6 Step D Full, die verplicht zijn vanaf 1 januari 2021.

ISUZU; waar 5 jaar garantie, 3.500 kg trekvermogen en 1.000 kg laadvermogen de standaard is!

Moeiteloos zware ladingen tot 3,5 ton

Met de D-Max LSX verplaatst u moeiteloos zware ladingen tot 3,5 ton, trotseert u onbetreden paden of rijdt u heerlijk rond met uw gezin! Deze stoere pick-up biedt ruime plaats aan 5 personen en is zeer luxueus.

Lichtmetalen velgen 18"
7" info tablet met google carplay, android auto, mirror link
Bi-LED koplampen met auto leveling
8 wegs- elektrische instelling van de bestuurderszetel
Automatische dual zone airco
Lederen stuur met chroom ornament
Zilverkleurige opstaptreden
Parkeersensoren vooraan
8 luidsprekers
Keyless start stop systeem
Verwarmde lederen zetels (zwart) & dashboard en zijdeuren met soft touch
 

Recente afleveringen

We laten graag iedereen zien welke prachtige bedrijfswagens, trucks en opbouwen wij recent hebben geleverd. Het zijn stuk voor stuk maatwerk projecten waar veel tijd en energie in gestoken is om het eindresultaat te leveren dat voldoet aan de verwachtingen van onze gewaardeerde relaties.