CFG Green Power

De duurzamere transportoplossingen

Duurzaamheid heeft de hoogste prioriteit in onze sector, en IVECO is vastbesloten om het pad naar de decarbonisatie van transport te volgen.

Gedreven door de toewijding aan duurzaamheid is IVECO al meer dan 40 jaar een pionier in de ontwikkeling van ecologische aandrijflijn oplossingen. Met meer dan twintig jaar onderzoek en investeringen in alternatieve energie blijft IVECO haar ambities nastreven om de transportindustrie verduurzamen. 

Om de weg van verandering te leiden, is er een nauwkeurig pad uitgestippeld, waarlangs IVECO zich richting zero-emissie in 2040 gaat bewegen. Het gaat om een multi-energetische aanpak, van biomethaan - een gebruiksklare oplossing voor alle transportgamma's, waarmee koolstofnegatieve emissies kunnen worden bereikt - tot elektrische batterijen, voor korte en middellange afstanden, én elektrische brandstofcellen, voor de volledige decarbonisatie van langeafstandstransport en de allerzwaarste missies.

Dit alles zonder in te boeten op efficiëntie. Het streven is om steeds geavanceerdere en milieuvriendelijke producten aan te bieden voor elk type vervoer en voor alle missies, en zo samen met partners, leveranciers en klanten bij te dragen aan de opbouw van een nieuw groen ecosysteem.