How trucks are meant to be!

IVECO STRATOR

How trucks are meant to be!

Met de lancering van STRATOR Trucks zette CFG zich in 2007 op de Europese kaart. De enige nog in Europa geassembleerde truck met neus was met zijn stijlvolle torpedo cabine direct een unieke imagebuilder.

CONTACT

IVECO STRATOR

Professionals in het wegtransport kiezen een truck allereerst om zijn betrouwbaarheid en lage exploitatiekosten. Maar er zijn meer elementen die tellen. De cabine van de truck is de plek waar een chauffeur het grootste deel van zijn tijd doorbrengt. Om aan zijn wensen en eisen te voldoen moet een cabine uitblinken in ruimte, ergonomie en comfort. Kortom, de kwaliteit van het leven aan boord. De uitstraling echter vormt voor zowel eigenaar als berijder misschien wel het meest boeiende element. 

De STRATOR scoorde hoog op al deze elementen en was een "State of the Art" imagebuilder. De komst van de nieuwe S-WAY generatie heeft ook nieuwe mogelijkheden gebracht voor de STRATOR. Laat u binnenkort verrassen met de komst van STRATOR 2.0

Recente afleveringen

We laten graag iedereen zien welke prachtige bedrijfswagens, trucks en opbouwen wij recent hebben geleverd. Het zijn stuk voor stuk maatwerk projecten waar veel tijd en energie in gestoken is om het eindresultaat te leveren dat voldoet aan de verwachtingen van onze gewaardeerde relaties.