eDAILY: maak een nieuwe energie vrij

IVECO eDAILY Chassis

eDAILY: maak een nieuwe energie vrij

Just electric. Dezelfde Daily als altijd, alleen elektrisch. Dezelfde robuustheid, vermogen en belastbaarheid, maar zonder uitstoot. Geen beperkingen, zowel wat betreft rijgedrag als keuze: het hele gamma is ook verkrijgbaar in een volledig elektrische versie.

CONTACT

IVECO eDAILY Chassis

De meest uitgebreide bestelwagenrange in de markt sinds 1978 heet IVECO DAILY. Meer dan 4.5 miljoen eenheden in meer dan 4.000 varianten zijn inmiddels geleverd aan tevreden klanten in 130 landen op alle continenten ter wereld. Geen enkele bestelwagenrange heeft in al die jaren zoveel internationale prijzen in de wacht gesleept op gebied van innovatie, techniek, veiligheid en duurzaamheid.

Veelzijdigheid

Sinds de introductie in 1978 is IVECO trouw gebleven aan het DNA van de DAILY;  het ladderchassis van een lichte vrachtwagen van voorbumper tot achterbumper. Het chassis zorgt ook bij de eDAILY voor technische overcapaciteit, stabiliteit en veiligheid. 

De hele line-up 100% elektrisch. Niets ontbreekt, dezelfde DAILY als je gewend bent. Dezelfde robuustheid, vermogen en belastbaarheid, maar dan zonder emissie. Sommige mensen zeggen dat elektrische voertuigen alleen geschikt zijn voor last-mile delivery en deur-tot-deur inzet, maar IVECO denkt daar anders over: elektrisch betekent toekomst. En de toekomst is er in alle carrosserievarianten.

De eDAILY is leverbaar in toegestane gewichten van 3.500 kg, 3.800kg, 4.250 kg, 5.200 kg en 7.200 kg, het netto laadvermogen loopt daarmee op tot bijna 4.000 kg. 

De basisstructuur van de eDAILY en de achterwielaandrijving maken niet alleen dergelijke sologewichten mogelijk maar ook  een aanhangwagengewicht van 3.500 kg. De achterwielaandrijving kan enkellucht of dubbellucht zijn, het aanhangwagengewicht blijft 3.500kg. Het ladderchassis, met zeven mogelijke wielbases, is uitermate geschikt voor het monteren van verschillende soorten opbouw, eventueel met laadkraan, afzetsysteem of laadlift. 

eDaily chassis met dubbele cabine:
Met een dubbele cabine maakt u de eDAILY nog veelzijdiger. Zowel goederen als mankracht tegelijk vervoeren naar de plek van bestemming. De achterbank van de dubbele cabine telt vier comfortabele zitplaatsen. Met voorin een bijrijdersbank zijn er totaal maximaal 6+1 zitplaatsen.

Aandrijving

De aandrijving van de eDAILY bestaat uit een elektrisch aggregaten (synchroon-motor met permanente magneten) met 100kW en 140 kW en 400 Nm koppel. De energievoorziening wordt geleverd door één tot vier FPT 37 Kwh accupakketten met Microvast cellen, gemonteerd tussen de chassisbalken. Het aantal accumodules is uit te breiden tot 148 Kwh, afhankelijk van de wielbasis. De beschikbare energie ten opzichte van de batterij capaciteit bedraagt 95%. De versnellingsbak is volautomatisch.

De IVECO eDaily beschikt over drie e-PTO’s om voertuigapplicaties te kunnen voorzien van elektrische energie, allen direct aangesloten op de hoogspanningsaccu. De hoogspanning e-PTO heeft een vermogen van 50kW voor specifieke toepassingen als kolkenzuiger, huisvuilinzameling en hoogwerker. De twee laagspanning e-PTO’s hebben vermogens van 24Volt-6kW en 48Volt-10kW voor aansluiting van een laadklep, koelmachine, laadkraan of kipper.

De laadinstallatie werkt met 11kW en 22 kW AC laadstroom en 115kW DC snellaadstroom.

Veiligheid en Comfort

Het nieuwe dashboard met configureerbaar 10” digitaal display geeft ruimte aan functionaliteit, ergonomie en comfort. Het vereenvoudigt de doorgang in de cabine en verhoogt het gebruiksgemak. Alle bedieningselementen bevinden zich op een centrale plaats waar ze goed zichtbaar en direct bereikbaar zijn. De af fabriek leverbare multi-media systemen hebben 7” of 10” touchscreens en Carplay/Android connectie.

ADAS Advanced Driver Assistance Systems

De eDAILY voldoet afhankelijk van het type homologatie aan de meest recente GSR24 veiligheidsstandaard in Europa:

 • LDWS Lane Warning lijndetectie
 • ACC Adaptive cruise control met stop en go
 • TPMS bandenspanning controlesysteem
 • AEBS remsysteem
 • ESP voertuig stabiliteitssysteem
 • EDR event data recording
 • BSIS blindspot detectie bijrijderszijde
 • MOIS moving off detectie voorzijde
 • REV reversing detectie achterzijde
 • DDAW driver drowsiness attention warning
 • ISA intelligent speedsign assistent
 • ALC no-alcohol interlock voorbereiding

Ervaar het comfort

IVECO AirPro luchtvering

De nieuwe adaptieve en regelbare AirPro luchtgeveerde achterasophanging kan eenvoudig bediend worden via een joystick op het dashboard. AirPro biedt niet alleen superieur rijcomfort, maar beschermt ook de lading en past zich aan de inzet en belading aan.

Maatwerk

Met BUCA in huis als dealer van Palfinger autolaadkranen en verschillende opbouwen is maatwerk aan uw toekomstige DAILY onder één dak mogelijk. Met onze lokale partners in de regio werken wij nauw samen om uw toekomstige DAILY te voorzien van alle overige maatwerk accessoires en opbouwen. Graag nemen we daarbij het uitzoek- en regelwerk van u uit handen en leveren de DAILY compleet en inzet klaar bij u af.

Remote Control

Bedien uw voertuig en uw wagenpark efficiënt met Remote Control en ADAS. Plan de verwarming volgens het werkschema van uw chauffeur met de DRIVER-PAL-app of via het online IVECO ON-portaal. U kunt zelfs functies zoals HI-Matic Eco en Eco Mode vergrendelen via het webportaal en het uitwisselen van voertuigen onder uw chauffeurs beheren met behulp van de functie voor vergrendelen-ontgrendelen op afstand.

Maximale uptime

Afhankelijk van de range heeft uw nieuwe IVECO modelyear 2024 voertuig geconnecteerde services die zijn ontworpen om de uptime te maximaliseren. Met onder meer “Over the Air Updates” zodat u niet naar de werkplaats hoeft te rijden om de software van uw voertuig bij te werken en “Predictive Maintenance” waardoor op basis van de gegevens die door het voertuig over zijn gezondheidstoestand worden gegenereerd de planning van het onderhoud beter te managen is.

Recente afleveringen

We laten graag iedereen zien welke prachtige bedrijfswagens, trucks en opbouwen wij recent hebben geleverd. Het zijn stuk voor stuk maatwerk projecten waar veel tijd en energie in gestoken is om het eindresultaat te leveren dat voldoet aan de verwachtingen van onze gewaardeerde relaties.