Voor alle wegen, voor alle omstandigheden

IVECO DAILY 4x4

Voor alle wegen, voor alle omstandigheden

De meest uitgebreide bedrijfswagenrange in de markt sinds 1978 heet IVECO DAILY. Meer dan 4.5 miljoen eenheden in meer dan 4.000 varianten zijn inmiddels geleverd aan tevreden klanten in 130 landen op alle continenten ter wereld.

CONTACT

IVECO DAILY 4x4

Geen enkele bedrijfswagenrange heeft in al die jaren zoveel internationale prijzen in de wacht gesleept op gebied van innovatie, techniek, veiligheid en duurzaamheid. De DAILY 4x4 is af fabriek leverbaar als gesloten bestelwagen, chassis cabine en chassis dubbele cabine. 

Veelzijdigheid

Sinds de introductie in 1978 is IVECO trouw gebleven aan het DNA van de DAILY;  het ladderchassis van een lichte vrachtwagen van voorbumper tot achterbumper. Het chassis zorgt voor technische overcapaciteit, stabiliteit en veiligheid van de DAILY. 

De DAILY 4x4 is leverbaar in toegestane gewichten van 5.500 kg en 7.000 kg. De achteras is zowel als enkellucht en als dubbellucht leverbaar, zowel vooras als achteras kunnen gesperd worden, en een lage en hoge gearing is standaard.

De 4x4 biedt een uitgebreide reeks voorzieningen voor specifieke off-roadtoepassingen zoals bullbars, en kan in de fabriek worden voorbereid voor de montage van een sneeuwploeg of een lier, zelfs in aanwezigheid van een airbag.

Het ladderchassis is uitermate geschikt voor het monteren van verschillende soorten opbouw. Met zes PTO versies op de tussenbak, allemaal volledig programmeerbaar via de uitbreidingsmodule, kun je de DAILY 4x4 uitrusten voor een breed scala aan toepassingen van een kipper tot sneeuwploeg, hoogwerker tot laadkraan.

Daily met dubbele cabine:
Met een dubbele cabine maakt u de DAILY nog veelzijdiger. Zowel goederen als mankracht tegelijk vervoeren naar de plek van bestemming. De achterbank van de dubbele cabine telt vier comfortabele zitplaatsen. Met voorin een bijrijdersbank zijn er totaal maximaal 6+1 zitplaatsen.

ADAS Advanced Driver Assistance Systems

De DAILY 4x4 voldoet afhankelijk van het type homologatie aan de meest recente GSR24 veiligheidsstandaard in Europa:

  • Cruise control
  • TPMS bandenspanning controlesysteem
  • EBS remsysteem
  • BSIS blindspot detectie bijrijderszijde
  • MOIS moving off detectie voorzijde
  • REV reversing detectie achterzijde
  • DDAW driver drowsiness attention warning
  • ISA intelligent speedsign assistent

Hi-Matic volautomatische 8-versnellingsbak

Een volautomatische 8-gangs versnellingsbak van ZF in de IVECO Daily, beter dan dat wordt het niet snel…... De HI-Matic A8 is goedgekeurd voor maar liefst 10.7 ton combinatiegewicht. De bak is zelflerend en is voorzien van een programma keuze Eco en Power. De versnellingsbak heeft een hydraulische koppelomvormer waardoor deze niet gevoelig is voor rijderskarakteristiek of inzet.

Motoren

De DAILY 4x4 maakt gebruik van de IVECO 3.0 liter 4-cilinder EURO VI step E dieselmotor met 180 of 205 Pk. De versnellingsbakken komen van het Duitse ZF als 6-gangs handgeschakeld of volautomatische 8-gangs bak met koppelomvormer. 

Maatwerk

Met BUCA in huis als dealer van Palfinger autolaadkranen en verschillende opbouwen is maatwerk aan uw toekomstige DAILY onder één dak mogelijk. Met onze lokale partners in de regio werken wij nauw samen om uw toekomstige DAILY te voorzien van alle overige maatwerk accessoires en opbouwen. Graag nemen we daarbij het uitzoek- en regelwerk van u uit handen en leveren de DAILY compleet en inzet klaar bij u af.

Recente afleveringen

We laten graag iedereen zien welke prachtige bedrijfswagens, trucks en opbouwen wij recent hebben geleverd. Het zijn stuk voor stuk maatwerk projecten waar veel tijd en energie in gestoken is om het eindresultaat te leveren dat voldoet aan de verwachtingen van onze gewaardeerde relaties.