Leerling monteur Bedrijfswagens werkplaats Heerlen

Om voor deze functie bij CFG in aanmerking te komen behoor je in het bezit te zijn van een VMBO-diploma (bij voorkeur sector techniek) en ben je van plan te starten of bent net gestart met de MBO-opleiding Autotechnicus niveau 2.

Wij vinden het van belang dat je graag je handen uit de mouwen steekt en het 100% goed wilt doen voor onze klanten. Dat je beschikt over technisch en praktisch inzicht en enige “sleutel”- ervaring. Daarnaast ben je een doorzetter en ben je leergierig. Je kunt goed samenwerken met collega’s en hebt een dienstverlenende instelling. Samen met je collega’s zet je je in voor een goed eindresultaat.

Je werkzaamheden voer je uit onder begeleiding van een erkend Leermeester. Naar mate de opleiding vordert wordt er steeds meer zelfstandigheid van je verwacht.

Wij bieden:

  • een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (oa tegemoetkoming studiekosten);
  • opleidingsmogelijkheden, denk aan rijbewijs C, specialisatie vaktechnisch;
  • een jong en gedreven team in een dynamische werkomgeving.

Meer informatie:
Voor meer informatie bel je met dhr. G. Simons op 06-53261285.

Je CV kun je sturen naar cfg@werkenbij-iveco.nl of per post naar:
Charles Feijts Bedrijfswagens
t.a.v. G. Simons
De Tramweg 1
6121 RX Born

Profiel:
Charles Feijts Groep (CFG) is een familiebedrijf met zo’n 50 medewerkers. Ons bedrijf heeft een platte structuur met een directe en snelle communicatie. Werken bij CFG biedt veel afwisseling en je wordt gewaardeerd voor je kennis, kunde en inbreng binnen ons team. CFG is dealer van IVECO, FIAT en ISUZU trucks en bedrijfswagens. CFG is in Europa bekend geworden met het introduceren van een in eigen huis ontwikkelde “torpedo” truck. De in Born geassembleerde STRATOR trucks “met neus” rijden inmiddels in bijna alle West-Europese landen.

CFG streeft altijd naar het bieden van een totaaloplossing voor haar klanten en gaat daarmee duidelijk een stap verder dan haar collega’s in de branche. Er is geen andere bedrijfswagendealer in Limburg die een zo uitgebreid productenprogramma kan aanbieden. CFG heeft zo een al jarenlange reputatie opgebouwd als totaalleverancier en serviceverlener van bedrijfswagens voor de zakelijke markt en regionale overheid. Wij werken in een gebied dat geheel Limburg bestrijkt, maar ook klanten uit het Belgisch en Duits grensgebied weten regelmatig te vinden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share this page on my »
Contact
If you have any questions or are interested in any of our products or services, please fill in the contact form to get in touch with us
Ga jij de uitdaging aan?