Heftrucks

Volgens de Arbo-wet bent u verplicht minimaal één keer per jaar uw meeneemheftruck te laten controleren door een ter zake deskundige. Deze inspectie kan worden uitgevoerd tegelijk met een onderhoudsbeurt. Een tijdig uitvoeren van de jaarlijkse inspectie en onderhoudsbeurt voorkomt onnodige stilstand en de daardoor onnodige kosten. Voor het uitvoeren van de jaarlijkse inspectie van uw meeneemheftruck maken wij gebruik van het Palkeur keurmerk.

Palkeur
Palfinger Nederland is uw zekere partner in het keuringstraject van uw Palfinger producten. Daarnaast kunnen vanzelfsprekend ook “vreemde” merken geïnspecteerd worden. Met het eigen keurmerk, "Palkeur", worden jaarlijks meer dan 1800 eerste ingebruikname en periodieke inspecties uitgevoerd. Voor het bewaken van de kwaliteit van het keurmerk en de deskundigheid van de keurmeesters wordt samengewerkt met een door de overheid geaccrediteerde instantie, HHC/DRS Inspecties BV

Deel deze pagina op mijn »
Contact
Heeft u vragen of interesse in een van onze producten of diensten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.