Request quote & contact phone icon

Contact information:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20Met het blote oog is het verschil tussen een origineel onderdeel en een (goedkoper) alternatief nauwelijks te zien. Sterker nog: voor het gevoel zijn de onderdelen identiek. Daardoor lijkt alleen de prijs anders. Er zijn echter belangrijke verschillen tussen een origineel onderdeel en een kopie.

De hoge kwaliteit van originele onderdelen zorgt dat voertuigen perfect blijven functioneren én renderen door hun brandstofeconomie, veiligheid en grote beschikbaarheid. Dat geeft jou als ondernemer zekerheid.

Het duurste onderdeel is het onderdeel dat er niet is. Om te verzekeren dat het juiste onderdeel op de juiste plaats en de juiste tijd beschikbaar is, hebben de partners van CFG een omvangrijk en efficiënt logistiek systeem opgezet. Overal ter wereld zijn er onderdelenmagazijnen op strategische plaatsen. Het orderpicken werkt met geavanceerde computerapparatuur en software. In Europa worden de originele onderdelen vijf maal per week ‘s nachts geleverd aan de dealers.

Is er een calamiteit? Dan wordt VOR (Vehicle Off Road) ingeschakeld: een systeem waarbij de benodigde onderdelen voor een gestrand voertuig zo snel mogelijk worden geleverd, al moet het vanuit de productielijn van de voertuigfabriek komen.

Parts