Summa College

Summa College

Klaar voor het grote werk: sleutelen aan bedrijfswagens en trucks

Aanpakken samenwerken nauwkeurig werken onder tijdsdruk verantwoordelijk werken met je handen werken met gereedschappen staand werken sleutelen aan bedrijfsauto's trucktechniek dieselmotoren luchtdrukremmen.

Een truck of bedrijfswagen moet rijden. Punt uit. Is er iets mis, dan zijn er helden zoals jij om het transport weer op weg te helpen. Daarvoor moet je goed kunnen sleutelen. En soms ook improviseren: een oplossing bedenken zodat de chauffeur direct weer kan rijden.

Tijdens je opleiding leer je veel in praktijksituaties. Hoe je moet omgaan met alle gereedschappen. Hoe de elektronica in een voertuig werkt. Je weet straks ook alles van motormanagementsystemen, luchtdrukremmen en dieselmotoren. Je leert hoe je de klant uitlegt wat je gaat doen. Maar je bent natuurlijk vooral bezig met het probleem opsporen, repareren, vervangen en afstellen van onderdelen van bedrijfsauto's en trucks. Ben jij klaar voor het grote werk?


Truck Academy

Bij deze opleiding werk je 4 dagen per week bij CFG (leerwerkbedrijf) en ga je 1 dag naar het praktijkcentrum. Is jouw leerwerkplek een van de deelnemende bedrijven van Truck Academy, dan ga je in de eerste onderwijsperiode veel vaker naar het praktijkcentrum. Je werkt onder andere met vier uiterst moderne trucks die voldoen aan de Euro 6-normen. Waardevolle praktijkervaring!

Deel deze pagina op mijn »
Contact
Heeft u vragen of interesse in een van onze producten of diensten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.
Summa College
Bekijk de officiële website van Summa College
Truck Academy
Bekijk de officiële website van Truck Academy