Qualcomm-Omnitracs

Qualcomm Omnitracs, wereldleider op het gebied van telematica systemen, biedt diensten en producten aan, waarmee transportbedrijven en andere organisaties die werken met rollend materieel, controle en overzicht houden over hun vloot en de bestuurders hiervan.

De Europese activiteiten van Qualcomm worden geleid vanuit het hoofdkantoor te Waalre. Niet alleen de standaard tracking en tracing functionaliteiten, maar met name ook de vertaling van data uit tachograaf (digitaal en analoog) en canline naar bruikbare en rendement verhogende management informatie (zoals urenverantwoording en brandstofverbruik), zijn onder andere de stokpaardjes.

Tot de klantenkring behoren niet alleen de grootste Europese transportorganisaties, maar ook lokale bouwbedrijven en distributiediensten. Van eenvoudige blackbox tot high end systeem, van bewaking van trailers tot eenvoudige draagbare oplossing, het zou al raar moeten lopen als Qualcomm geen oplossing zou hebben die uw bedrijfsproces kan ondersteunen en het rendement van uw vloot kan verhogen.

Deel deze pagina op mijn »
Contact
Heeft u vragen of interesse in een van onze producten of diensten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.
Qualcomm Omnitracs
Bekijk hier de officiële website van Qualcomm Omnitracs