IVECO

IVECO

IVECO Trucks & Commercial Vehicles is wereldwijd actief in ontwikkeling, productie en verkoop van lichte bedrijfswagens, trucks, dumptrucks, brandweer ladderwagens, militaire voertuigen en bussen. IVECO is wereldwijd één van de grootste truck- en dieselmotoren producenten. IVECO Defence is verantwoordelijk voor defensie voertuigen voor tactische en civiele verdediging. IVECO Magirus is verantwoordelijk voor brandweer ladderwagens en vliegveld calamiteitenvoertuigen. IVECO ASTRA is verantwoordelijk voor dumptrucks en militaire voertuigen. IVECO BUS is verantwoordelijk voor de stads- en regiobussen en touringcars. IVECO Motors is binnen Fiat Powertrain Industrial verantwoordelijk voor de diesel, gas en hybride truck en industriële motoren.
Iveco is de enige fabrikant ter wereld die een volledige range lichte bedrijfswagens, medium trucks, zware trucks en bussen kan leveren in een CNG/LNG, een elektrische en een Hybride variant. Recentelijk gecompleteerd met een 400 Pk LNG trekker voor internationaal vervoer met een actieradius van 1.500km.

Netto omzet 2015: 9,54 miljard Euro
Aantal werknemers 2015: 26.202
Aantal voertuigen geleverd 2015: 140.203 eenheden in 160 landen
Gemiddeld marktaandeel Europa: 13% tot 6 ton, 24% tot 16 ton, 7% boven 16 ton, 18% in bussen
Activiteiten wereldwijd : productiefaciliteiten in Europa, Zuid-Afrika, India, Zuid-Amerika, China, Australië en Rusland

Deel deze pagina op mijn »
Contact
Heeft u vragen of interesse in een van onze producten of diensten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.
IVECO
Bekijk hier de officiële website van IVECO