UITNODIGING | INFORMATIESESSIE | Nu ook LNG tanken in Venlo


Beste relatie,

Hoe houden we transporterend Nederland in beweging en werken we tegelijk aan een schonere leefomgeving?Een relevante vraag voor politiek, producenten, retail en zeker voor u als transportondernemer.Schoon transport begint bij schone brandstoffen. LNG (vloeibaar aardgas) is nu zeer interessant voor zwaar transport - schoon, betaalbaar en breed verkrijgbaar. Hoe interessant is LNG voor u? Dat laten wij u graag ervaren!

U bent van harte uitgenodigd voor het LNG-evenement op 17 januari aanstaande vanaf 17:00 uur bij restaurant Heierhoeve aan de A67 bij Venlo.

Programma:

17.00 uur Ontvangst

17.15 uur Welkom en start informatiesessie

  • LNG de schone brandstof voor het transport – PitPoint.LNG Mogelijkheden en de voordelen van LNG. Het tanken van LNG en prijsontwikkeling.
  • Het nieuwe tankstation bij Venlo/Sevenum met LNG en hoogcalorisch CNG - DCB Energy
  • Businesscase: LNG trucks in distributieverkeer en LNG trucks in lange afstandsvervoer – Iveco Nederland
  • Bij goed weer bezoeken we het ultramoderne tankpunt bij Venlo: LNG-tanken in de praktijk. Daar kunt u ook de nieuwe 400 pk LNG-truck van Iveco ervaren.
  • Paneldiscussie

19.00 uur Afsluitend diner

U kunt zich tot 10 januari 2018 aanmelden voor deze informatiesessie via
https://www.pitpoint.nl/aanmelden-lngsessie.
Als u dieetwensen heeft, kunt u dat daar ook doorgeven. Enkele dagen voor het evenement ontvangt u uw persoonlijke bevestiging per e-mail met alle details.

Wij verheugen ons op uw komst!

Deel deze pagina op mijn »
Pitpoint
Bekijk hier alle informatie over schone brandstoffen op de officiële website van Pitpoint.
Contact
Heeft u vragen of interesse in een van onze producten of diensten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.
Tanklocaties
Klik hier voor Tanklocaties in Nederland