New Daily: THE VAN THAT WILL CHANGE YOUR BUSINESS PERSPECTIVE

New Daily 2019

Zoveel meer dan een voertuig. De New Daily is ontworpen om u te helpen bij het duurzaam ondernemen en het behalen van gezond rendement. In een snel veranderende wereld waarin automatisering een grote rol speelt, maakt de Daily grote stappen op weg naar autonoom rijden en in verbeterde veiligheid. 

De New Daily gebruikt technologie om de bestuurder te ondersteunen: als u het grootste gedeelte van uw werkdag doorbrengt achter het stuur, is niets belangrijker dan uitstekend comfort en een excellente rij-ervaring. In de afgelopen 40 jaar is de Daily zich blijven ontwikkelen om uw comfort en rij-ervaring te blijven verbeteren, tot het hoogste niveau in de industrie. 

De New Daily is meer verbonden dan ooit, om u persoonlijke service te bieden die is aangepast aan uw gebruik van het voertuig en uw eisen. 

Het is uw complete transport oplossing, op maat gemaakt voor úw bedrijf.

​​​De motoren van de New Daily onderscheiden zich door hun brandstofefficiëntie dankzij ​de komst van nieuwe functies, zoals de nieuwe Electronic-Controlled Variable Geometry Turbine, de exclusieve Klasse A Super Eco Low Rolling-banden die specifiek zijn ontworpen voor de Daily en het Start&Stop-systeem.

TOT 10% BESPARING OP ONDERHOUDSKOSTEN

Productverbeteringen en langere olieverversingsintervallen leveren een aanzienlijke besparing op van 10% onderhoudskosten in stedelijke missies. 

TOPPRESTATIES IN ELKE MISSIE

De Daily staat bekend om zijn uitgebreide motorengamma en is de enige op de markt die twee motoren heeft geoptimaliseerd voor topprestaties in iedere missie:

  • de 2.3 liter F1A-motor, nu verkrijgbaar in zowel light als heavy-duty uitvoering
  • de 3.0 liter heavy-duty F1C-motor met verhoogde prestaties en vermogen tot 210 pk. Deze is ook verkrijgbaar als gecomprimeerd aardgas (CNG) variant, wat resulteert in een schoon en opmerkelijk stil voertuig.

Deel deze pagina op mijn »
New Daily
Contact
Heeft u vragen of interesse in een van onze producten of diensten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.