De nieuwe Ducato | De beste ooit | Met nieuwe 9-traps automaat

VOOR DE MEEST AANGENAME RIJERVARING


De nieuwe Fiat Ducato is nu leverbaar met 9-traps automatische versnellingsbak welke in alle omstandigheden een ontspannen en aangename rijervaring garandeert, zonder compromissen op het gebied van prestaties of verbruik. Hij is de beste in zijn klasse op het vlak van gewicht en maakt optimaal gebruik van het hoge koppel (tot een record van 450 Nm bij de 180pk versie). De nieuwe Fiat Ducato is daarnaast leverbaar met nieuwe innovatieve rijhulpsystemen en 7” touchscreen infotainment.

MEER DAN PRESTATIES


Maak kennis met de nieuwe 9-traps automaat. Deze automaat biedt moeiteloze overgangen, meer koppel en uitzonderlijke betrouwbaarheid. Zonder compromissen te doen op het gebied van prestaties of verbruik. Er zijn twee bedieningsstanden - D-stand en de Autostick-stand. Bestuurders kunnen kiezen uit drie rij-programma's: Normaal, Eco en Power. Hij is de beste in zijn klasse op het vlak van gewicht en maakt optimaal gebruik van het hoge koppel. Profiteer tot eind december van €1.000 introductievoordeel op de 9-traps automaat!*

MEER DAN TECHNOLOGIE


Geniet van snelle toegang tot het infotainment systeem met
Apple CarPlay of Android Auto, een 7” kleuren touchscreen en ingebouwde satelliet navigatie met Tom-Tom software voor de nieuwste file informatie.

MEER DAN VEILIGHEID


De nieuwe Fiat Ducato biedt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, dankzij het innovatieve Advanced Driver Assistance System (ADAS): Rear cross path detection, Full brake control (FBC): Blind spot assist, lade departure warning system en Traffic signs recognition (TSR)

Deel deze pagina op mijn »
Contact
Heeft u vragen of interesse in een van onze producten of diensten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.
FIAT
Bekijk hier de officiële website van FIAT Professional