IVECO S-WAY, primeur op Truckstar!

Op 27 en 28 juli is het TT-Circuit het podium voor meer dan 2.000 trucks!

Uiteraard is IVECO aanwezig om haar nieuwe model, de S-WAY, te showen aan het publiek. Iedere bezoeker heeft de primeur om als één van de eerste Nederlanders plaats te nemen in de truck. Tijdens een groots evenement in Madrid, met wereldwijde leiderspartners Amazon, Shell en Microsoft, werd de IVECO S-WAY op 2 juli gelanceerd. Bij het ontwerp van truck stond de chauffeur centraal. De nieuwe cabine ruim, rijk aan comfortfuncties en geavanceerde technologieën. Het is echt je thuis weg van huis.

We kijken er naar uit om iedereen te verwelkomen in onze stand. De S-WAY (zowel in diesel als in LNG uitvoering), de MAGIRUS en de FIT CAB truck staan daar te pronken. Kom langs voor een hapje, drankje en beleef het UNSTOPPABLE gevoel!

Tijdens Truckstar Festival verzorgt RADIONL de muziek op de IVECO stand en zijn er bovendien gedurende het weekend ook klinkende namen van Nederlandse bodem aanwezig op ons IVECO-podium. Niemand minder dan Grad Damen, John de Bever, René Karst, Bouke en Frank van Etten komen optreden. Dit mag je niet missen!

MEER INFORMATIE OVER HET EVENEMENT

Deel deze pagina op mijn »
IVECO S-Way
Contact
Heeft u vragen of interesse in een van onze producten of diensten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.