Iveco introduceert Daily Euro 6

Met de aanstaande emissie-eis van Euro 6 voor bestelauto’s past Iveco de Daily-range aan, met natuurlijk nieuwe motoren, maar ook een licht gewijzigd front en nieuwe connectiviteitsfunctie genaamd Daily Business Up. Iveco zet hoog in met de Daily Euro 6, want de presentatie vond plaats op de Mont Blanc.

De ‘New Daily Euro 6 range’, biedt twee viercilinder motoren met een inhoud van resp. 2,3 en 3,0 liter, een vermogen dat reikt van 120 tot 210 pk en een koppel van 320 tot 470 Nm. Het New Daily Euro 6 aanbod behelst tevens de Hi-Matic 8-traps volautomaat in vijf uitvoeringen.

Het interieur heeft een nieuw lederen stuurwiel, blauwe bekleding van de zittingen en een nieuwe met schuim gevoerde hoofdsteun. De inrichting is ook voorzien van tot 18 opbergvakken die strategisch over de cabine zijn verdeeld om gemakkelijker toegang te waarborgen.

Op het functionele dashboard zijn nieuwe functies aangebracht, ontworpen om een professioneel online workstation te creëren. De nieuwe digitale radio (DAB), ingebouwd in het dashboard, biedt alle belangrijkste DAB- en FM-functies tezamen met alle multimedia- en telefoon-beheersfuncties die men kan verwachten in een hoogwaardig voertuig. Een praktische houder is beschikbaar voor mobiele toestellen van uiteenlopend formaat en dient tevens als clipboard. Middels twee USB’s wordt multimedia-inhoud toegankelijk gemaakt middels de nieuwe DAB radio en kunnen mobiele apparaten worden opgeladen.

Deel deze pagina op mijn »
Contact
Heeft u vragen of interesse in een van onze producten of diensten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.