IVECO Businessdays

IVECO Trucks staat voor Duurzaamheid, vooruitstrevende Technologie en Business partnerschap met haar klanten. Alles is erop gericht om de TCO (Totall Cost of Ownership) van uw voertuigen zo laag mogelijk te houden. Hoe geoptimaliseerd is uw wagenpark?

Graag nodigt Charles Feijts Bedrijfswagens u uit om op woensdag 13, donderdag 14 of vrijdag

15 september deel te nemen aan de IVECO Business Days 2017 in Loon op Zand.

Een interessant dagprogramma in het teken van uw wagenpark. Uiteraard combineren we tijdens dit programma de serieuze zaken met pleasure:

Neem plaats in een echte IVECO Dakar truck naast Gerard de Rooy, maak een demo-rit met de Stralis LNG truck en de nieuwe Stralis X-Way, maak kennis met alle TCO- en duurzaamheidsaspecten bij IVECO en, beleef meer van de CNHi-groep.

Bekijk het programma en registreer uw aanwezigheid via:  info.iveco.nl/businessdays2017

De IVECO Business Days 2017 vinden plaats op 13 t/m 16 september bij Experience Island in

Loon op Zand. De interne mens wordt gedurende de dag niet vergeten, en we sluiten de dag af met een heerlijke BBQ in het drijvende restaurant.

Bent u verhinderd of doordeweeks niet in de gelegenheid om de IVECO Business Days 2017 te bezoeken? Meld u dan aan voor de familie en chauffeursdag op zaterdag 16 september via:

info.iveco.nl/businessdays2017-za.

U bent ook op die dag van harte welkom met uw gezin.

Graag tot ziens!

Deel deze pagina op mijn »
Contact
Heeft u vragen of interesse in een van onze producten of diensten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.
IVECO
Bekijk hier de officiële website van IVECO