ISUZU Experience day

Droomt u er ook van om eens van uw pick-up gebruik te maken voor hetgeen hij écht gebouwd is: door modder ploeteren, door het water rijden, hellingen overwinnen of rijden met een zware  3.5 ton aanhangerlast. Dat kan !

Wij nodigen u en uw medewerkers of familie uit om deel te nemen aan de jaarlijkse 4x4 Experience Day 2017 op zondag 4 juni in Loon op Zand. Tickets kosten normaal € 195,-……. maar u kunt dankzij ISUZU Nederland gratis van de partij zijn !

ISUZU, al meer dan 50 jaar Japanse pick-up professionals, wil u graag laten voelen waar uw D-Max pick-up toe in staat is. Gedurende de hele dag kunt u naar eigen invulling gebruik maken van alle faciliteiten gericht op off-road met de eigen auto.

Naast de off-road faciliteiten voorziet ISUZU nog in een heleboel leuke en spannende activiteiten voor het hele gezin zoals een “deathride”, rijden met quads, s egways en nog veel meer. En ook aan de inwendige mens wordt natuurlijk gedacht. Op www.experienceday2017.be kunt u ook kijken naar foto’s en video’s van voorgaande edities om alvast in de sfeer te komen!

Geniet van uw pick-up…..Geniet samen met ons.

Tot dan ?

Deel deze pagina op mijn »
Experience day 2016
ISUZU Experience day
4 Juni 2017 | Loon op Zand

Schrijf hier direct in!
Contact
Heeft u vragen of interesse in een van onze producten of diensten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.