FIAT Ducato vernieuwd en leverbaar met 9-traps automatische versnellingsbak.

De Fiat Ducato is uitgegroeid tot de onbetwiste Europese marktleider. Voor het vijfde jaar op rij voert hij in twaalf landen de verkoopranglijst aan en is hij de absolute nummer één in de Europese camperwereld. Nu is de Fiat Ducato voor het eerst voorzien van een 9-traps automatische transmissie, nieuwe rijhulp- & infotainmentsystemen en beleven nieuwe Euro 6D motoren hun debuut.

De nieuwe met EcoPack uitgeruste krachtbronnen hebben een Start&Stop-systeem, een intelligente dynamo, een elektronisch gestuurde brandstofpomp en een ‘Eco’-modus die energie- en brandstofbesparing garanderen.

Voor het eerst is ook een negentraps automatische transmissie verkrijgbaar. Deze nieuwe ‘9Speed’-transmissie is uitgerust met de nieuwste generatie koppelomvormer die optimaal gebruikmaakt van de koppelkarakteristiek van de motor.

Tot slot maakt een ruim aanbod aan infotainment- en rijassistentiesystemen van de nieuwste generatie de Fiat Ducato helemaal klaar voor de toekomst. Dit nieuwe systeem biedt Apple CarPlay-integratie en Android Auto™-ondersteuning. Apple CarPlay geeft route-aanwijzingen die geoptimaliseerd zijn op basis van verkeerssituaties. Daarnaast kan CarPlay worden gebruikt om via Siri-spraakbesturing handsfree te bellen, tekstberichten te verzenden en ontvangen en muziek, audioboeken en podcasts vanaf een iPhone te beluisteren.

De ondersteuning van Android Auto™ maakt het mogelijk apps vanaf een Android-smartphone op het touchscreen in het dashboard weer te geven en op een veilige manier tijdens het rijden te gebruiken.

Wanneer leverbaar?
De vernieuwde Fiat Ducato is later dit jaar te bestellen bij alle Fiat Professional-dealers.

In de loop van 2020 zal er ook een volledig elektrische versie van de Ducato beschikbaar komen. Deze vormt een aanvulling op het aanbod aan voertuigen voor alternatieve brandstoffen, dat verder bestaat uit de Ducato Natural Power CNG -versies.

Deel deze pagina op mijn »
FIAT
Bekijk hier de officiële website van FIAT Professional
CFG
Contact
Heeft u vragen of interesse in een van onze producten of diensten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.