Over ons

CFG

Charles Feijts Groep opgericht in 1931 is een modern familiebedrijf met zo’n 50 medewerkers. Eind jaren ’60 aangesteld als dealer van DAF Trucks, waarna in 1993 werd gekozen voor het uitgebreide producten gamma van IVECO trucks en bedrijfswagens. In 2000 werd het dealerschap aangevuld met FIAT bedrijfswagens, en in 2007 nogmaals een uitbreiding met ISUZU bedrijfswagens en pick-ups.

Sinds 2007 is CFG in Europa bekend geworden met het introduceren van een in eigen huis ontwikkelde “torpedo” truck. De door CFG Born geassembleerde STRATOR trucks “met neus” rijden inmiddels in bijna alle West-Europese landen.

Als aanvulling op de chassis wordt er actief gewerkt met autolaadkranen en container afzetsystemen van PALFINGER. Het zusterbedrijf BUCA Hydrauliek monteert de PALFINGER producten, maar ook opbouwen van verschillende fabrikanten, in eigen beheer op chassis van alle merken.

CFG streeft altijd naar het bieden van een totaaloplossing voor haar klanten en gaat daarmee duidelijk een stap verder dan haar collega’s in de branche. Er is geen andere bedrijfswagendealer in Limburg die een zo uitgebreid productenprogramma kan aanbieden. CFG heeft zo een al jarenlange reputatie opgebouwd als totaalleverancier en serviceverlener van bedrijfswagens voor de zakelijke markt en regionale overheid. Wij werken in een gebied dat geheel Limburg bestrijkt, maar ook klanten uit het Belgisch en Duits grensgebied weten ons regelmatig te vinden.

De mogelijkheden op het gebied van onderhoud, reparatie, revisie en serviceverlening onderweg zijn omvangrijk. De missie van CFG is om haar klanten op 1 plek het volledige pakket service te kunnen bieden zodat er niet naar 3 verschillende partijen behoeft te worden gereden voor werkzaamheden aan het onderstel, de laadkraan, de laadklep of de opbouw.

De vestiging Born heeft een totale oppervlakte van 20.000 m2, Heerlen 4.500 m2  en Venlo 14.000 m2. De servicewerkplaats in Born is 1.800 m2, de hydrauliek werkplaats 1.000m2, in Venlo 1.470 m2 respectievelijk 300m2 en in Heerlen 600 m2. De werkplaatsen zijn uitgerust met werkputten, hefbruggen, bovenloopkranen, remmentestbanken en servicewagens, alles is afgestemd op onze specialiteit bedrijfswagenservice. Tevens is er een aparte afdeling voor revisie van versnellingsbakken en motoren en een werkplaats voor hydrauliek- en constructiewerkzaamheden.

Charles Feijts Groep is uw aanspreekpunt voor:

  • Nieuwe en gebruikte trucks en bedrijfswagens
  • Autolaadkranen en hydraulische laad- en lossystemen
  • Carrosserieën en getrokken materieel
  • Onderhoud, reparatie en revisie
  • Wettelijke keuringen voertuigen, laadkranen, afzetsystemen en alarmsystemen
  • Inbouwstation TollCollect
Deel deze pagina op mijn »
Contact
Heeft u vragen of interesse in een van onze producten of diensten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.
CFG
Brochure
Voor meer informatie over onze producten kunt u de product brochure downloaden.
Privacy
Voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy verwijzen wij graag naar onze Privacy Policy