Offerte aanvragen & contact phone icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20IVECO Over The Air

IVECO Over The Air

IVECO Over the Air 

IVECO breidt zijn IVECO ON-serviceaanbod uit met de introductie van de innovatieve IVECO Over the Air Update-functie, waarmee klanten de software van hun voertuigen op afstand kunnen updaten: een praktische, tijdbesparende oplossing die ervoor zorgt dat het voertuig altijd up-to-date, beschermd en in topconditie is.

IVECO streeft er altijd naar om het leven van de bestuurder gemakkelijker te maken en om het wagenpark efficiënt en productief te laten draaien.

Met de innovatieve IVECO Over the Air Update-functie, beschikbaar op alle Daily en IVECO S-WAY voertuigen die zijn uitgerust met een Connectivity Box, kunnen klanten zelf software-updates op afstand uitvoeren, waardoor tijd wordt bespaard en de uptime van het voertuig wordt verhoogd.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Met dit uiterst gebruiksvriendelijke systeem kunnen updates van de voertuigsoftware snel worden uitgevoerd, wanneer het de bestuurder en wagenparkbeheerder schikt, zonder dat een bezoek aan de werkplaats nodig is.


FLEXIBEL

De update kan door de klant overal en op elk moment worden uitgevoerd, wanneer het hem uitkomt, duurt slechts enkele minuten en vereist alleen dat het voertuig op een veilige plaats is geparkeerd. De klant kan dit doen tijdens een rustpauze, tijdens een missie of tijdens een pauze in het depot, waardoor efficiënt gebruik wordt gemaakt van de stilstandtijd.


ALTIJD VERBONDEN

Klanten hoeven er alleen maar voor te zorgen dat het voertuig is uitgerust met een Connectivity Box en dat ze een geregistreerde IVECO ON-gebruiker zijn met een account dat gekoppeld is aan het voertuig: de IVECO Over the Air Update-functies kunnen dan worden gebruikt. Wanneer de klant een melding ontvangt dat er een update beschikbaar is en zijn voertuig veilig geparkeerd staat, kan hij deze downloaden en installeren met behulp van het infotainmentsysteem of de mobiele apps


EENVOUDIG OM TE INSTALLEREN

Door de UPDATE button ☁️ in het infotainment systeem te selecteren of het icoon in de app, zoekt het systeem voor de update en start de procedure. Zo éénvoudig als een mobiel apparaat te updaten