Solliciteren briefcase icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20
Verheijen Transport

Fraaie Iveco S-Way NP Verheijen Transport

Verheijen Transport

Fraaie Iveco S-Way NP Verheijen Transport

Verheijen Transport uit Venlo heeft onlangs een nieuwe Iveco S-Way NP in gebruik genomen. Met de komst van de S-Way NP bestaat het wagenpark van Verheijen nu voor 20 procent uit voertuigen op LNG.

Verheijen Transport is een familiebedrijf uit Venlo dat bestaat sinds 1925. De vierde generatie staat met de broers Mark en Rene Verheijen inmiddels aan het roer. Zij namen in 2002 plotseling het stokje over, omdat hun vader kwam te overlijden. Rene vertelt hierover: “Als je ziet waar wij als bedrijf anno 2020 staan en waar wij achttien jaar geleden stonden, dan kunnen wij heel trots zijn. We zijn een zware tijd doorgekomen en zetten de vergroening van ons wagenpark kracht bij door onze nieuwe Iveco S-Way Natural Power met 460 pk. Hierdoor kunnen we onze footprint verlagen en ons voorbereiden op de maatregelen die zijn vastgesteld vanuit de Europese commissie. In 2025 moet de gemiddelde CO²-uitstoot van nieuwe vrachtwagens 15 procent lager liggen dan in 2019. Het doel is om een betere wereld achter te laten voor de toekomstige generatie.”

Verheijen Transport koos voor de S-Way NP vanwege de uitstraling van de truck, de krachtige methaanmotor en de hoogst haalbare actieradius van 1.600 kilometer. Hiermee kan het lange ritten rijden en tóch tanken op de thuisbasis in Venlo. Daarnaast scheelt het ook aanzienlijk qua exploitatiekosten en mede door het Maut-voordeel in Duitsland is een hoger rendement realiseerbaar. Bovendien is het voor de chauffeur een sport om zo zuinig mogelijk te rijden met de Iveco S-Way, zodat hij het maximale uit de LNG-tanks kan halen. Hierdoor zorgt hij ervoor dat de nieuwe LNG-truck vijf tot tien procent zuiniger is qua brandstofverbruik, zodra je dit afzet tegen een diesel aangedreven truck.

“De Iveco S-Way heeft een waanzinnige uitstraling en dat blijkt uit het feit dat wij zelfs een reactie van Thomas Hilse, Iveco Brand President, hebben mogen ontvangen via onze social media kanalen. Hij liet ons persoonlijk weten dat hij onder de indruk was van onze Iveco S-Way”, aldus een trotse Rene Verheijen. De Iveco S-Way van Verheijen Transport is onder meer aangekleed met een lichtbak en een lampenbeugel met verstralers. Daarnaast valt direct op dat er extra verlichting is geplaatst onder de spiegels en de driedelige bumper. De LNG-truck is volledig LED uitgerust, zodat de chauffeur altijd voldoende zicht heeft op de weg. Verder is de Iveco S-Way van top tot teen gehuld in de bedrijfskleuren van Verheijen Transport.