Offerte aanvragen & contact phone icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20Elektrisch rijden voordeliger

Elektrisch rijden voordeliger

De regering kondigde het op 5 oktober al aan, zij stimuleert de overstap op schone bestelwagens en daarmee ook de 100% elektrische Maxus. De nieuwe 5 tot 6.5 m3 Maxus eDeliver 3 staat nu klaar bij onze professionele Maxus dealers!

Bovendien is bevestigd dat Nederlandse gemeenten nul-emissiezones mogen invoeren in de toekomst. Gemeenten krijgen vanaf 2025 van de overheid alle ruimte om gebieden in te stellen waar alleen nog maar bestelwagens en vrachtwagens gaan rijden zonder uitlaatgassen. Dat zal niet alleen in de grote steden gelden, maar ook kleinere gemeenten ervaren het als hun plicht om de luchtkwaliteit te verbeteren.

Aanschafpremies

Voor de overstap naar een schone bestelwagen (of vrachtwagen) zijn er weliswaar al langer een aantal fiscale voordelen zoals de MIA en VAMIL. Tussen 2021 en 2025 komen daar ook nog eens additionele financiële incentives in de vorm van aanschafpremies bij. De exacte invulling wordt spoedig – verwacht wordt voor eind 2020 – bekendgemaakt. Al deze maatregelen maken investeren in een schone 100% elektrische Maxus nog voordeliger!

Maxomotive Nederland, de nieuwe importeur van het elektrische bestelwagenmerk Maxus, staat klaar om mee te denken over uw toekomst en uw exacte voertuigwensen. Zo draagt Maxus op alle fronten haar steentje bij aan de elektrificatie van het Nederlandse wagenpark.

Ons aanbod

Met de Maxus EV80 in het 3.5t segment en de deze maand bij onze Nederlandse Maxus-partners gelanceerde ca. 5 tot 6.5 m3 Maxus eDeliver 3 in het compacte segment, kunnen wij vandaag de dag al direct voldoen aan uw vraag. De EV80 is beschikbaar als gesloten bestelwagen, een nader op te bouwen chassiscabine en nu ook als 8+1 elektrische personenbus. De nieuwe Maxus eDeliver 3 is te verkrijgen in twee wielbasis en twee accuvarianten. En in de toekomst (vanaf 2021) volgt nog veel meer nieuws van onze kant.

Hoge actieradius

De grote voordelen van uw keuze voor een Maxus is de hoge actieradius (tot wel 342 kilometer WLTP bij stadsgebruik voor bijvoorbeeld de 53 KWh eDeliver 3), het lage (energie)verbruik en een standaard uitrusting met tal van zaken zoals airco, parkeersensoren, achteruitrijcamera, 7 inch touchscreen met DAB+ en bluetooth, en lange garantietermijnen (8 jaar op de accu bijvoorbeeld).

Naast deze genoemde voordelen wordt, minstens zo belangrijk, het merk Maxus op meer dan 20 locaties in Nederland op zowel verkoopgebied als qua service perfect ondersteund door een uitermate professioneel bedrijfswagen dealernetwerk. Bij hen wordt u altijd goed geholpen!

Ontdek onze Maxus elektrische bestelwagens deze week nog en kom een proefrit maken bij een van onze Maxus partners te vinden op www.MaxusMotors.nl of mail ons op Nieuwsupdate@MaxusMotors.nl

Over Maxus

Met meer dan 7 miljoen verkochte voertuigen in 2018 is SAIC Motor uitgegroeid tot de op zes na grootste autogroep ter wereld. Voor de Chinese markt bouwt SAIC Motor in licentie jaarlijks zo’n 3 miljoen Volkswagens die aan de allerstrengste kwaliteitsnormen moeten voldoen.