Solliciteren briefcase icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20
Top 3 bestelwagens voor licht transport

Top 3 bestelwagens voor licht transport

Bestelwagens voor licht vervoer zijn essentieel voor uw onderneming. Ze zijn in feite uw mobiele werkplek. U bent daarom niet alleen gebaat bij voldoende laadruimte, maar ook bij functionaliteit, comfort en lage bedrijfskosten. We hebben drie bestelwagens voor de licht transport op een rij gezet die u in staat stellen meer werk te verzetten in de meeste omstandigheden.

Fiat Fiorino – De bestelwagen gemaakt voor de stad

De Fiat Fiorino is volledig ontworpen voor de stad. De Fiorino is compact en behendig en komt overal, maar beschikt ook nog over een laadvolume van 2,8 m3 en een laadvermogen tot 660 kg. Dankzij de achterdeuren die 180° opendraaien, en een brede zijschuifdeur kunt u altijd bij uw goederen, ook wanneer u geen ruime parkeerplaats kunt vinden.

Binnen in de Fiat Fiorino treft u bovendien een aangename werkplek aan, met opbergmogelijkheden voor documenten, een flessen en zelfs een laptop. Uiteraard blijft u ook onderweg bereikbaar dankzij het infotainment systeem met 5 inch touchscreen en handsfree voorziening. Het is daarmee de perfecte bestelwagen voor lichte vervoer in de stad. Wendbaar in het verkeer, handig bij het inparkeren en ideaal voor leveringen van deur tot deur.

Fiat Doblò - Een ideale plek om de dag door te brengen

De Fiat Doblò is een veelzijdig werkpaard voor licht transport en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er is zo altijd een Fiat Doblò die bij uw organisatie past. Als gesloten bestelwagen is de Doblò verkrijgbaar met standaard of een verhoogd dak, of zelfs als extra lange Maxi. Deze bedrijfswagen is echter ook verkrijgbaar als compacte pick-up: de Doblò Work-Up. U kunt met een maatwerk opbouw de Doblò Cargo transformeren tot koelwagen, kipper of kleine camper. Neemt u behalve vracht ook personen mee? Dan is er ook een uitvoering beschikbaar met vijf zitplaatsen voor personenvervoer. Er is dus voor elke klus een Fiat Doblò.

Ook het interieur van de Doblò is met zorg ontworpen. Van het ergonomische stuurwiel tot de moderne bekledingsstoffen, er is veel aandacht aan besteed om een aangename werkplek te creëren. Daardoor bevinden alle bedieningselementen zich direct onder handbereik en zijn er handige opbergruimtes voor bijvoorbeeld een 10 inch tablet, flessen of een notitieblok. Tot slot is de cabine zo ontworpen dat storende geluiden zoveel mogelijk worden teruggedrongen. Dat maakt lange werkdagen achter het stuur een stuk comfortabeler.

Fiat Ducato - Een nieuwe generatie aan het werk

De ruime Fiat Ducato is ontworpen om het maximale uit uw bedrijf te halen en is klaar voor de toekomst. De Ducato is wendbaar, veilig, veelzijdig én betrouwbaar. Als gesloten bestelwagen behoort de Fiat Ducato tot de top van het segment voor licht vervoer. Zo kunnen de achterdeuren over de volledige hoogte maar liefst 270° open en is het dankzij de extra lage laadvloer eenvoudig om zelfs de zwaarste goederen in- en uit te laden. Heeft u meer zitplaatsen nodig voor uw collega’s? Dan is de Ducato ook beschikbaar met een dubbele cabine voor zeven zitplaatsen.

Behalve aan de zeer functionele laadruimte is ook gedacht aan de cabine. Klokken en displays zijn in één oogopslag afleesbaar en alle bedieningselementen zitten direct onder handbereik. Omdat uw bedrijfsvoering natuurlijk doorgaat als u op de weg zit, kunt u een telefoon of 10 inch tablet op het dashboard bevestigen om alle processen te blijven volgen. En met het infotainment systeem voorzien van touchscreen, bluetooth en bedieningstoetsen op het stuurwiel, blijft u altijd bereikbaar zonder dat u uw handen van het stuur hoeft te halen. Met diverse opbergvakken, waaronder een gekoeld dashboardkastje voor dranken en etenswaren, kunt u bovendien alles kwijt in uw Fiat Ducato. Kortom: met deze bedrijfswagen voor de licht vervoer kunt u echt alles aan.

Zoekt u een bedrijfswagen voor licht transport die bij uw organisatie past? Bekijk dan deze en andere bedrijfswagens in ons assortiment.

Gallerij