Solliciteren briefcase icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20
Iveco zakelijke lease:

Verken de mogelijkheden

De modellen van Iveco

ook verkrijgbaar als zakelijke lease

Het bedrijfswagen merk IVECO levert al decennia duurzame en kwalitatief hoogwaardige bedrijfswagens en trucks. Met een jaarlijkse productie van ruim 200.000 voertuigen is het zelfs één van de grootste fabrikanten in deze categorie. IVECO is tevens de enige fabrikant ter wereld die een volledige range lichte bedrijfswagens, medium trucks, zware trucks en bussen kan leveren in een CNG en LNG variant. Vanaf 2021 komt daar de elektrische en de waterstof aangedreven NIKOLA Tre bij.

Bent u voor uw onderneming op zoek naar één van de Iveco modellen? Leasen kan een aantrekkelijk alternatief vormen op kopen. Bij leasen wordt onderscheid gemaakt tussen Financial lease en Operational lease.

Met Financial lease koopt u uw bedrijfswagen op afbetaling. Het voertuig is na de looptijd en een eventuele slotsom dan van u. Bij Financial Lease staat de bedrijfswagen op uw balans en kunt u profiteren van fiscale maatregelen zoals willekeurig afschrijven.

Met Operational lease blijft het voertuig in eigendom van de leasemaatschappij. U kunt nog steeds zelf het voertuig naar wens samenstellen en hierbij maatwerk verzekering, wegenbelasting, maatwerk onderhoud en zelfs banden mee leasen, maar het voertuig wordt aan het einde van de looptijd weer overhandigd aan de leasemaatschappij. Het voordeel van Operational lease is dat u een vast bedrag per maand betaald precies weet waar u aan toe bent.

Voor beide lease opties is het maandelijkse bedrag afhankelijk van de looptijd, gekozen model en opties, gebruik en het geldende rentetarief. Een leasemaatschappij kan u hierbij adviseren.

Ongeacht voor welke lease optie u kiest, IVECO biedt talloze bestelbussen en andere bedrijfsauto’s die geschikt kunnen zijn voor uw onderneming. Neem bijvoorbeeld de IVECO Daily. Met de ruime keuze in varianten zoals de bakwagen, BE-trekker, kipper of bestelauto is er altijd een optie die bij uw wensen aansluit.

Voor meer informatie over de lease opties van IVECO bedrijfswagens, klik hier of laat uw gegevens achter op het onderstaande formulier en een van onze partners zal u contacteren.

Neem direct contact op voor een gratis adviesgesprek