Solliciteren briefcase icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20
Hoe kiest u de juiste bedrijfswagen?

Hoe kiest u de juiste bedrijfswagen?

Bent u onlangs een nieuwe onderneming gestart, is uw onderneming aan het uitbreiden of is uw huidige bedrijfswagen aan vervanging toe? Het maakt niet uit wat de reden is; een nieuwe bedrijfswagen is een kostbare investering en u wilt uiteraard de juiste bedrijfswagen kiezen. Zeker bij uw eerste bedrijfswagen kan dat erg lastig zijn, maar ook als u al een (of meerdere) bedrijfswagen(s) heeft, kan het geen kwaad om weer eens opnieuw na te denken over uw volgende bedrijfswagen.

Doorloop de volgende stappen om de juiste bedrijfswagen voor u en uw onderneming te kiezen:

  • Bepaal eerst voor wat voor werkzaamheden u uw bedrijfswagen nodig heeft en wat uw budget is.
  • Bekijk vervolgens welke merken en modellen daarbij passen. Zoek bijvoorbeeld op internet of vraag aan vrienden of mensen in uw professionele netwerk of zij ervaringen hebben met de bedrijfswagens die u op het oog heeft. 
  • Bekijk waar u de beoogde bedrijfswagen in de buurt zou kunnen aanschaffen. Dit kan bijvoorbeeld een merkdealer zijn, een dealer in occasions of een particuliere verkoper. 
  • Ga vervolgens langs bij een of meerdere van deze aanbieders en laat u verder informeren over de bedrijfswagen. 
  • Heeft u alle modellen die binnen uw wensen en budget passen gezien en getest? Dan kunt u nu de juiste keuze maken!

Waarom Charles Feijts Groep?

Een merkdealer kan u natuurlijk heel veel vertellen over hun eigen merk, maar zal u niet informeren over modellen van andere merken. Daardoor krijgt u een minder compleet beeld en kunt u niet de beste keuze maken. Ook aan een particuliere verkoper zitten nadelen: hij of zij wil immers de paar modellen slijten die hij of zij op dat moment heeft staan. Uw keuze is dus beperkt. Ook zijn deze bedrijfswagens vaak niet gecontroleerd door een garage. U weet dus niet zeker wat u in huis haalt en dat kan u op termijn duur komen te staan.

 
De Charles Feijts Groep is niet verbonden aan één merk en kan u daardoor voorzien van onafhankelijk advies. Wij bieden nieuwe bedrijfswagens aan, maar ook tweedehands modellen die technisch uiteraard in uitstekende staat verkeren. Ook leasen is een mogelijkheid. Maar wij gaan verder dan dat. Behalve dat we ook reparatie en onderhoud kunnen verzorgen, kunnen wij bepaalde bedrijfswagens voorzien van een modificatie, zodat de wagen perfect aansluit op uw bedrijf.

Vragen of opmerkingen? U kunt altijd contact opnemen en bent ook van harte welkom op één van onze locaties