Solliciteren briefcase icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20
Fiat dealer Feijts Venlo:

uw specialist voor bestelwagens en bedrijfswagens

Fiat dealer Feijts Venlo: uw specialist voor bestelwagens en bedrijfswagens

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte bestelwagen of bedrijfswagen voor uw bedrijf? Charles Feijts Bedrijfswagens is al meer dan 80 jaar actief in de bedrijfswagen branche en kan u helpen met het kiezen en samenstellen van de ideale bedrijfswagen. Ook als het gaat om Fiat Professional modellen staan wij graag voor u klaar. Indien u specifieke wensen heeft dan kunnen wij maatwerkoplossingen bieden.

Bij Fiat Venlo profiteert u van zeer scherpe acties. Bovendien kunt u gebruik maken van onze jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van ombouw oplossingen. Hierdoor bent u verzekerd van jarenlang rijplezier.

Diverse modellen

Charles Feijts Bedrijfswagens in Venlo heeft diverse Fiat modellen direct op voorraad. Denk aan diverse bestelwagens, zoals de Fiorino, Doblò, Talento of Ducato. Afhankelijk van uw behoefte aan laadvolume, laadvermogen en laadlengte vindt u altijd een geschikte oplossing.

Ook voor pick-ups kunt u bij ons terecht. De Fullback heeft vierwielaandrijving hetgeen op ruw terrein een must is. De Fullback met verlengde cabine heeft een laadvermogen tot 1 ton en een maximaal aanhangergewicht van 3,1 ton. Daar kunt u bergen mee verzetten.

Naast bestelwagens, bedrijfswagens en pick-ups voor goederenvervoer leveren wij ook bestelwagens speciaal ingericht voor personenvervoer en rolstoelvervoer. Met het Uconnect™ infotainmentsysteem en navigatie zijn lange ritten uiterst comfortabel. De Fiat Talento heeft maximaal 6 zitplaatsen, de Fiat Ducato tot wel 9 zitplaatsen.

Onderhoud en service

Voor onderhoud en service kunt u ook terecht bij Fiat Venlo. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen. Bij Fiat Venlo bent u ervan verzekerd dat uw bestelwagen of bedrijfswagen na een reparatie of onderhoudsbeurt weer voor een lange tijd inzetbaar is en u met een gerust gevoel onderweg kunt gaan naar uw volgende bestemming. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de betrouwbaarheid, comfort en de prestaties optimaal tot zijn recht komen. Hierdoor komt u niet voor onvoorziene verrassingen te staan en heeft u meer rijplezier. 

Maatwerkoplossingen

Fiat Venlo biedt voor diverse modellen ombouwoplossingen. Wij kunnen uw Fiat Talento ombouwen tot een mobiele werkplaats, geïsoleerde laadruimte of geschikt maken voor medisch transport. Afhankelijk van het model en uw behoefte zijn er veel toepassingen mogelijk. Bij Fiat Venlo kunt u overigens ook terecht als u behoefte heeft om een Fiat Ducato bedrijfswagen om te bouwen tot een bakwagen, mobiele verkoopwagen, oprijwagen, ambulance of koelwagen. 

Indien uw wagenpark aan het groeien is kunnen wij zelfs voorzien van speciale fleetoplossingen. Of het nu gaat om inzicht te krijgen van de totale voertuigkosten (TCO) of hulp bij het samenstellen van uw nieuwe wagenpark. Wij helpen u graag.

Heeft u specifieke wensen? Neem dan gerust contact op met Fiat Venlo voor deskundig advies

Contact met Fiat Venlo