Solliciteren briefcase icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20
Zakelijk elektrisch rijden

Verken de mogelijkheden met de elektrische bestelwagens van MAXUS.

Zakelijk elektrisch rijden

Het is mogelijk met de modellen van MAXUS

Steeds meer bedrijven en gemeentes zetten zich in voor duurzame mobiliteit. Elektrische en hybride voertuigen maken een opmars en deze trend is ook duidelijk zichtbaar bij bestelwagens. Overstappen op een elektrische bestelbus heeft dan ook zijn voordelen. De kosten per kilometer zijn lager, net als de onderhoudskosten, er zijn inmiddels voldoende laadpunten beschikbaar én er is geen CO2-uitstoot bij het rijden. Autofabrikanten spelen in op de groeiende vraag naar duurzaam zakelijk vervoer en in 2021 komt vrijwel elk merk met zijn eigen modellen.

Een waardig alternatief op de gangbare merken voor bestelbusjes is MAXUS. De 100% elektrische bedrijfswagens van MAXUS worden gebouwd door SAIC. Met 7 miljoen personen en bedrijfswagens is SAIC de op 6 na grootste automotive producent ter wereld. De jaarlijkse omzet bedraagt zo’n 129 miljard US dollar. SAIC heeft joint-ventures met onder andere Volvo, IVECO, Volkswagen, Skoda, Cadillac en Buick.

Neem bijvoorbeeld de MAXUS EDeliver-3. De veelzijdige bestelwagen met tot maar liefst 342 kilometer bereik. De krachtige elektromotor heeft een koppel van 255Nm en genereert een vermogen van 90KW (122 pk). Deze bestelbus is ideaal voor frequente korte- tot middellange afstanden dankzij de snel oplaadbare batterij. Binnen 40 minuten is de accu voor 80% opgeladen. De MAXUS modellen zijn tevens verkrijgbaar in een maatwerk lease oplossing.

Verschillende grote bedrijven gingen u al voor. Onder andere Ikea, FedEx en Hertz hebben gekozen voor de bedrijfswagens van het in Europa opkomende MAXUS. Ook de kenners weten MAXUS te waarderen. In Europa heeft MAXUS tal van bekroningen verdient. In het Verenigd Koninkrijk werd MAXUS uitgeroepen tot Light Commercial Vehicle Manufacturer of the Year en Electric Vehicle Manufacturer of the Year. In Ierland won de EV80 een Fleet Transport Award als Most Green Commercial Vehicle of the Year.

Voor meer informatie over de elektrische bedrijfswagens van MAXUS, laat uw gegevens achter op het onderstaande formulier en een van onze medewerkers zal u contacteren.

Neem direct contact op voor een gratis adviesgesprek. 

Bewezen kwaliteit

Elektrische bestelwagens van Maxus