Solliciteren briefcase icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20
De Bestelauto: Onmisbaar voor uw organisatie

De Bestelauto: Onmisbaar voor uw organisatie

De bestelauto: welke organisatie kan er zonder dit veelzijdige werkpaard? Vroeger werd de bestelauto gebouwd op een aangepast chassis van een personenwagen door er bijna letterlijk een laadruimte aan vast te plakken. De bestelauto’s van nu zijn gelukkig een stuk moderner en van alle gemakken voorzien.

Rijbewijs B

Een groot voordeel van deze oorsprong is echter dat u een bestelauto ‘gewoon’ met een rijbewijs B mag besturen. De auto mag dan, inclusief lading, niet zwaarder zijn dan 3500 kilogram. Voor een heleboel toepassingen is dat echter genoeg en daarom zijn bestelauto’s bij veel organisaties heel gemakkelijk in te zetten. Bestuurders hoeven er immers geen apart rijbewijs voor te halen als zij al een rijbewijs voor een personenauto hebben.

Comfort voor de bestuurder

Tegenwoordig zijn bestelauto’s meestal helemaal op zichzelf ontwikkeld om nog beter hun taak te volbrengen. Voor veel zelfstandige ondernemers of chauffeurs in loondienst is de bestelauto hun werkplek. Daar brengen ze veel tijd door. Comfort is daardoor door de jaren heen steeds belangrijker geworden. Innovaties als cruise control en systemen om te voorkomen dat de auto terugrolt op hellingen, en betere geluidsisolatie van de cabine maken het rijden in een moderne bestelauto minder vermoeiend.

Maar ook stuurwielbediening, een achteruitrijcamera en slimme opbergruimtes maken het rijden in een moderne bestelauto erg aangenaam. Werk hoeft tegenwoordig niet meer stil te liggen als u onderweg bent. Dankzij geïntegreerd Bluetooth blijft u in veel modellen te allen tijde mobiel bereikbaar en navigatiesystemen zijn tegenwoordig vaak ingebouwd, zodat u altijd snel op uw plaats van bestemming aankomt. Voor vrijwel iedere klus is er een bestelauto te vinden.

Steeds beter voor het milieu

Behalve aan uw eigen comfort, wordt er bij de moderne bestelauto ook gedacht aan het comfort van de mensen om u heen. Op gebied van milieu staan bestelauto’s immers niet stil. Het zijn allang niet meer de vervuilende diesels van weleer. Veel bestelauto’s zijn ook in uitvoeringen verkrijgbaar met benzinemotoren of bi-fuel motoren, en zitten vaak vol slimme uitstoot besparende systemen. Dat is beter voor het milieu en natuurlijk ook beter voor uw portemonnee. Zelfs elektrische bestelauto’s zijn in opmars. Kortom, het is een marktsegment dat voortdurend innoveert en in beweging is. Net als u!

Benieuwd welke bestelauto bij uw organisatie past? Bekijk eens ons uitgebreide assortiment. Uiteraard helpen we ook graag bij het vinden van uw ideale bestelauto.