Solliciteren briefcase icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20
CFG introduceert de Iveco S-Way

CFG introduceert de Iveco S-Way

De nieuwe Iveco S-Way is niet te stoppen! Met meer comfort, verbeterde brandstofefficiëntie en de meest geavanceerde technologieën weet Iveco de voorganger Stralis op ieder vlak te overtreffen. De Charles Feijts Groep stelt de Iveco S-Way graag aan u voor.

Comfortabel onderweg met de S-Way

De gloednieuwe cabine van de Iveco S-Way is helemaal ontworpen met het oog op de bestuurder. Als bestuurder werk je niet alleen in de cabine, je woont er ook. En dus is de S-Way je thuis weg van huis. Met de verstelbare stoel en het multifunctionele stuurwiel is rijden opvallend aangenaam, terwijl het nieuw ontworpen dashboard en middenconsole alle functies letterlijk binnen handbereik brengen. Het infotainmentsysteem is voorzien van onder andere navigatie, DAB-radio en Apple Car Play.

Ook wanneer je niet rijdt moet een truckcabine comfortabel zijn. Dankzij het hoge dak van 2,15 meter, het nieuw ontworpen slaapgedeelte en het airconditioningsysteem, de geïntegreerde parkeerkoeler en verwarmingssystemen is het ook als je stilstaat aangenaam vertoeven in de S-Way.

Duurzame motoren

De Iveco S-Way is leverbaar met verschillende motoren en daardoor geschikt voor elke toepassing. Maar of u nu een diesel- of aardgasmotor kiest, de S-Way heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Diverse slimme systemen zorgen voor efficiënt verbruik en helpen de bestuurder om zo zuinig mogelijk te rijden. De Iveco S-Way NP is bovendien ook nog eens extreem stil met slechts 71dB(A) en daarom ideaal voor leveringen ’s nachts. De actieradius mag voor een aardgas aangedreven truck ook indrukwekkend worden genoemd: tot 1.600 kilometer!

Altijd verbonden met Iveco

Misschien wel het grootste pluspunt van de Iveco S-Way: Dankzij geavanceerde connectiviteit staat de chauffeur altijd in contact met ondersteuningsspecialisten van Iveco en uw eigen fleetmanager. Met real-time verzamelde diagnostische gegevens wordt ongeplande stilstand voorkomen. De bestuurder kan bovendien te allen tijde rekenen op ondersteuning en staat er dus nooit alleen voor.

De Iveco S-Way is daardoor veiliger, zuiniger en betrouwbaarder, wat uiteindelijk resulteert in een imposant laag Total Cost of Ownership. En met het comfort van de S-Way zal het uw chauffeurs ook aan niets ontbreken, zelfs op de langste ritten.

Zelf de Iveco S-Way ervaren? Dat kan! Samen met Iveco organiseert CFG in het najaar van 2019 de IVECO S-WAY Ride & Drive dagen. Neem een kijkje in de truck of maak een proefrit en ervaar zelf dat de Iveco S-Way niet te stoppen is.

Meld u nu aan