Solliciteren briefcase icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20
Bedrijfswagens leasen

5 voordelen van zakelijk leasen

Bedrijfswagens leasen – 5 voordelen van zakelijk leasen

Heeft u een nieuwe bedrijfswagen nodig? Een nieuwe bestelwagen of vrachtwagen aanschaffen is dan een behoorlijke investering. Uw nieuwe bedrijfswagen leasen kan dan uitkomst bieden. We zetten voor u de voordelen van zakelijk leasen op een rij.

1. Geen hoge aanschafprijs en toch een gloednieuwe auto

Een nieuwe bedrijfswagen is een flinke investering, maar niet als u leaset. In plaats van in één keer duizenden euro’s uit te geven, betaalt u een maandelijks bedrag en bespaart uzelf daarmee de hoge initiële aanschafkosten. Bovendien rijdt u in een nieuwe en geniet dus van een moderne en veilige bedrijfswagen. Zit de leasetermijn erop? Dan kunt u gewoon weer een nieuwe auto leasen.

2. De auto staat niet op de balans van uw bedrijf

Bij het leasen van een bedrijfswagen is de leasemaatschappij formeel de eigenaar van de auto. Uw gloednieuwe bestelbus of vrachtwagen staat dan ook niet op de balans van uw eigen bedrijf, maar op die van de leasemaatschappij. Dit kan voordelig zijn voor de liquiditeit en solvabiliteit van uw organisatie. Zeker kleine ondernemers kunnen daar baat bij hebben.

3. Na de laatste termijn kunt u (meestal) overgaan tot koop

Bevalt uw geleasete bestelwagen of vrachtwagen zo goed dat u deze liever houdt? Vaak is het mogelijk om na afloop van de initiële leaseperiode over te gaan tot koop. Informeer voorafgaand aan de leasetermijn naar de mogelijkheden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen dan weer een nieuwe bedrijfswagen te leasen en zo altijd verzekerd te zijn van een moderne auto.

4. Stel zelf uw leasepakket samen

Bij het leasen van uw bedrijfswagen zit u niet vast aan een standaardpakket. U bepaalt zelf welke leaseopties u wel en niet wilt. U bepaalt daardoor niet alleen de lengte van de leasetermijn, maar kunt er ook voor kiezen om belastingen, verzekeringen en onderhoud uit te besteden aan de leasemaatschappij. U kunt zelfs kiezen voor interessante extra’s als een aanhanger pakket of een laadruimte pakket. Kiest u liever voor de laagst mogelijke maandlasten bij de lease van uw bedrijfswagen? Dan beheert u alles zelf en leaset u alleen de auto.

5. Ruime keuze aan bedrijfswagens

Geen bedrijf is hetzelfde en dus stelt ook iedere ondernemer andere eisen aan zijn of haar bedrijfswagen. Of u nu een compacte bestelwagen zoekt, een grote bus of toch de veelzijdigheid van een open laadbak nodig hebt; er is altijd een leasedeal die bij uw behoeften past.

Bekijk onze acties