IVECO 100% LBG

S-WAY LBG en X-WAY LBG

De IVECO S-WAY Natural Gas was de eerste vrachtwagen op aardgas op de markt die specifiek ontworpen werd voor internationaal transport over lange afstand. In de LNG variant biedt de truck een uitzonderlijke actieradius tot 1600 km. LNG-tanks voor standaardtrekkers zijn verkrijgbaar in 4 formaten, zodat u de hoeveelheid chassisruimte kunt vrijmaken die nodig is voor uw missie. De IVECO S-WAY biedt alle veiligheids- en ergonomische voordelen van de nieuwste generatie LNG-tanks.

Ontworpen voor de lange afstand

De IVECO S-WAY biedt transporteurs de concurrentievoordelen van een groene en rendabele oplossing met de beste Total Operating Cost in zijn klasse. De nieuwe IVECO S-WAY in de CNG- en LNG-versies introduceert nieuwe intelligente hulpsystemen zoals de compressor met koppeling en de stuurpomp met variabel debiet. Deze functies, gecombineerd met de nieuwe generatie achteras, de automatische afstelling van het airconditioningsysteem met de nieuwe Eco-Mode functie en de zeer efficiënte "A-pijler", zorgen voor een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot en maken van de IVECO S-WAY op aardgas de absolute kampioen duurzaamheid.

Natuurlijk krachtig

De IVECO S-WAY biedt een ruime keuze aan aardgasmotoren die een schone en stille werking garanderen, geschikt voor elke missie. De Cursor 9-motor is ontworpen voor een breed scala aan toepassingen: van stadsdistributie tot regionale distributie, afvalinzameling en bouwlogistiek. Het geoptimaliseerde stoichiometrische verbrandingsproces en het motorgewicht van 8,7 liter zorgen voor de beste brandstofefficiëntie onder alle omstandigheden. De Cursor 13-motor, met een cilinderinhoud van 12,9 liter, een verbeterd verbrandingsproces en een geoptimaliseerd gewicht, biedt de beste brandstofefficiëntie, zelfs bij opdrachten met zeer lange afstanden.

Eenvoudig, onderhoudsvrij nabehandelingssysteem

De compacte en lichte 3-weg longitudinale katalysator draagt bij tot de naleving van de strengste emissienormen en zorgt voor lage geluidsniveaus. Dit systeem heeft geen additieven, roetfilter of stationaire regeneratie nodig, waardoor er minder onderhoud nodig is. Het compacte formaat en de installatie in het chassis laten voldoende ruimte over voor een grotere tankinhoud en extra installaties zoals een koeleenheid, cryogene tanks of een gereedschapskist.