IVECO 100% EV

eDAILY: gewoon elektrisch

Dezelfde Daily als je gewend bent. Alleen elektrisch.

Dezelfde robuustheid, vermogen en belastbaarheid, maar dan zonder emissie. Geen beperkingen verplaatsing, noch op keuze, aangezien de volledige line-up nu ook beschikbaar is als 100% elektrisch.

Alles over de eDAILY vindt je op de eDAILY-website via deze link https://edaily.iveco.com/nl-NL/ 

De eDAILY brochure vindt je hier https://viewer.ipaper.io/iveco-hq/master/edaily/ 

Simuleer de actieradius van jouw configuratie hier https://edaily.iveco.com/youredaily/?country=nl&lang=nl 

eDAILY chassis-cabine en dubbele cabine

Energie genoeg voor uw dagelijkse routes en tot 50% besparing op de onderhoudskosten.

Dankzij de modulaire accu-installatie tot 111Kw kunt u het autonomie bereik van de eDAILY afstemmen op uw missie: de snelle acceleratie en de maximumsnelheid van 120 km/h geven u alle prestaties die u nodig hebt op buitenstedelijke routes. Meer vermogen? U kunt uw prestaties opvoeren met de Hi-Power functie.

eDAILY gesloten bestelwagen

Geboren om een echte Daily te zijn

De hele line-up. Niets ontbreekt. Sommige mensen zeggen dat elektrische voertuigen alleen geschikt zijn voor deur-tot-deur opdrachten, maar eDAILY denkt daar anders over: elektrisch betekent toekomst. En de toekomst is er in alle carrosserievarianten.

S-eWAY BEV trucks

Het emissie vrije zwaargewicht.

Zero-Emissie met de veiligheid en betrouwbaarheid die u verwacht, de prestaties voor een breed scala aan regionale toepassingen en een truck waar uw chauffeurs dol op zullen zijn. De S-eWAY is een nieuw ontworpen 4x2 trekker voor stedelijke en regionale toepassingen: Hub-to-hub-levering, regionaal transport maar ook langere afstanden met mogelijkheid tot opladen tijdens de missie.

Met een totaal van 738 kWh aan energie en een continu vermogen van 480 kW van de e-as heeft hij het vermogen, het koppel en de actieradius voor een verscheidenheid aan regionale toepassingen. De S-eWAY zal de tevredenheid van de bestuurder naar een hoger niveau tillen met een cabine die is ontworpen rond zijn behoefte, een ruime en overzichtelijke omgeving rijk aan comfortfuncties en geavanceerde functionaliteiten.

S-eWAY FCEV trucks

De heavy-duty waterstof elektrische krachtpatser

Waterstof is een overvloedige en schone energiebron. Wanneer het gebruikt wordt om een brandstofcel-elektrisch voertuig (FCEV) aan te drijven, stoot het geen koolstof uit met water als enige bijproduct. De stroom opgewekt door de brandstofcel aan boord wordt gebruikt om de elektrische motor aan te drijven, waarbij indien nodig extra stroom wordt geleverd door een oplaadbare batterij.

Met twee brandstofcelmodules van 100 kW, een accusysteem van 164 kWh en een continu vermogen van 400 kW van de E-as beschikt hij over het vermogen, het koppel en het bereik voor uiteenlopende toepassingen en langeafstand inzet.