Een truck voor de smalle inzet!

ISUZU N-Series

Een truck voor de smalle inzet!

Op zoek naar de smalle fronstuur cabine voor inzet in krappe situaties zoals binnenstad, groenbeheer of op fietspaden?  Kies dan voor ISUZU N-Series!

CONTACT

ISUZU N-Series

De N-Series is de enige bedrijfswagen in de markt die nog leverbaar is met een smalle 1.77mtr 3-zits cabine, met GVW 3.500kg en 5.500kg. Met een standaard 3-zits cabine is de N-Series beschikbaar in de 3.5T, 5.5T en een 7.5T variant.

De 163Pk-360Nm dieselmotor in de 3.5T en 5.5T versie voldoet aan de Euro-6 Step D norm. De 7.5T versie is uitgerust met een 5.2ltr Euro 6d dieselmotor met 190Pk-510Nm.

De laatste generatie handgeschakelde versnellingsbakken is standaard op alle versies, een geautomatiseerde 6-gangs versnellingsbak is optioneel leverbaar. De 3.5T versie is tevens leverbaar met 4x4 aandrijving.

Het ladderchassis zorgt voor een sterke solide kleine truck, die eenvoudig op te bouwen is met kipper, zoutstrooier, sneeuwschuif, borstel, laadkraan en ga zo maar door. Het maximaal aanhangergewicht bedraagt 3.500kg.

Veelzijdigheid

Met BUCA in huis als dealer van PALFINGER autolaadkranen, Epsilon kipper kranen en PALIFT container afzetsystemen is maatwerk aan uw toekomstige truck onder 1 dak mogelijk. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Met onze lokale partners in de regio werken wij nauw samen om uw toekomstige truck te voorzien van alle overige maatwerk opbouwen. Graag nemen we daarbij het uitzoek- en regelwerk van u uit handen en leveren de truck compleet en inzet klaar bij u af.

Recente afleveringen

We laten graag iedereen zien welke prachtige bedrijfswagens, trucks en opbouwen wij recent hebben geleverd. Het zijn stuk voor stuk maatwerk projecten waar veel tijd en energie in gestoken is om het eindresultaat te leveren dat voldoet aan de verwachtingen van onze gewaardeerde relaties.