Offerte aanvragen & contact phone icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20E-3 bestelwagen

De “3-serie” is een volledig nieuwe compacte bedrijfswagen die van begin af aan ontwikkeld is als 100% elektrische bedrijfswagen. De 3 komt Q3-2020 in Nederland als gesloten bestelwagen SWB (4,8m3), LWB (6,3m3), en als chassis-cabine (geen plancher, maar een kokerchassis).

De elektromotor heeft een hoog vermogen van 90Kw/120Pk en het CATL accupakket heeft een capaciteit van 35Kwh, optioneel 53Kwh, goed voor 150 en 240km WLTP-actieradius. Het netto laadvermogen bedraagt afhankelijk van het gekozen accupakket 865 tot 1.020kg.

De 3-serie heeft tevens een aanhangergewicht van 1.200kg. De garantie op alle MAXUS modellen bedraagt 5 jaar op het volledige voertuig en 8 jaar op het accupakket.

MAXUS EDELIVER 3 - DE WENDBARE ELEKTRISCHE TRANSPORTER MET EEN BEREIK TOT 342 KM

Geen CO₂-uitstoot, geen fossiele brandstoffen, goedkopere energie, een stille elektromotor en minder onderhoud. De Maxus eDELIVER 3 herdefinieert het idee van de ideale, compacte transporter. Gemeentelijke en openbare diensten, ambachtslieden, loodgieters, servicemonteurs, hoveniers, bedrijven en zelfstandigen die thuisbezorging aanbieden: ze beleven allemaal een nieuwe toekomst met milieuvriendelijke vervoermiddelen voor korte afstanden. Met de Maxus eDELIVER 3 begint deze toekomst hier en nu.

Download E-3 Deliver brochure

Alternatieve duurzame bedrijfswagens Recent afgeleverd

MAXUS

E-Deliver 3

De voordelen van de eDELIVER 3 in één oogopslag

 Krachtige elektromotor

 De Maxus eDELIVER 3 is uitgerust met een robuuste elektromotor die een koppel van 255  Nm genereert met een vermogen van 90 kW (122 pk). Het biedt een ultrasnelle   acceleratie en kan ook steile hellingen aan. In zijn lange versie creëert hij hellingen tot   25%, in zijn korte versie tot 30%. De maximale snelheid is begrensd op 120 km / u.

100% elektrisch: het alternatief voor de verbrandingsmotor

De oplaadpoort bevindt zich aan de voorkant van de transporter, achter de klep met het Maxus-logo. Dit is erg praktisch wanneer het voertuig vooruit geparkeerd staat. Een snellader laadt je batterij binnen 45 minuten op tot 80%. Met een 7,2 kW AC-aansluiting via de wallbox duurt het laadproces 6 of 8 uur. De eDELIVER 3 wordt standaard geleverd met een oplaadkabel die compatibel is met een wallbox.

0% uitstoot: perfect voor stadsverkeer en korte afstanden

De eDELIVER 3 is 100% elektrisch en daardoor perfect voor stadsverkeer en korte afstanden. Maar dat is niet alles. De Maxus eDELIVER 3 is aantrekkelijk. De unieke voorkant en de dynamische zijlijnen onderstrepen het wendbare en compacte karakter. Kortom: het heeft een absoluut eigentijds design.

Krachtige batterijen: binnen 45 minuten tot 80% opgeladen 

Elektrisch rijden gaat hand in hand met de technologie van de accu. Met de eDELIVER 3 vertrouwt Maxus op de nieuwe ternaire lithium-ionbatterij, die u in 45 minuten tot 80% kunt opladen. Ideaal voor wie na een lange reis weer naar huis wil.

FLEXIBEL LADEN EN LOSSEN

De laadruimte van de Maxus eDELIVER 3 is zeer toegankelijk. De vleugeldeuren aan de achterzijde kunnen tot 180 graden worden geopend. De deuren hebben verschillende breedtes en maken flexibel laden en lossen mogelijk wanneer de ruimte beperkt is. Een brede schuifdeur aan de passagierszijde maakt de laadruimte nog beter toegankelijk. Om veiligheidsredenen heeft de transporter ook een volledig gesloten scheidingswand.

Bruto laadvermogen tot 1.020 kg

Kies voor een optimale wendbaarheid in de stad voor de compacte versie. Liever meer ruimte, kies dan voor de langere versie. Hij biedt u een bruto laadvermogen tot 1.020 kg - uniek in deze klasse. Ingenieus detail: de laadruimte van de Maxus eDELIVER 3 is perfect ontworpen voor de standaardafmetingen van europallets. Daarnaast zijn de vloer en wanden van de laadruimte mooi afgewerkt.

GEDACHTE ERGONOMIE MET UITGEBREIDE CONNECTIVITEIT

De Maxus eDELIVER 3 heeft twee royale, ergonomische en verstelbare stoelen. Ze bieden de inzittenden steun en comfort zonder compromissen. Het dashboard is verrassend modern en scoort met zijn luxe afwerking. Als je dan denkt aan de uitgebreide standaarduitrusting, weet je dat je momenteel in een bijzondere bus zit.

7 inch touchscreen

De Maxus eDELIVER 3 scoort met zijn ergonomie. Het overzichtelijke dashboard met gemakkelijk toegankelijke bedieningselementen zorgt ervoor dat u al uw aandacht op de weg kunt richten. Het 7-inch touchscreen maakt verbinding met uw smartphone en zorgt voor een veilige connectiviteit.

Galerij | E3 bestelwagen Exterieur

Galerij | E3 bestelwagen Interieur