Offerte aanvragen & contact phone icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20Daily bestelwagen

De enige besteller met een chassis van een vrachtwagen

De meest uitgebreide bestelwagenrange in de markt sinds 1978 heet IVECO Daily. Meer dan 3.6 miljoen eenheden in meer dan 4.000 varianten zijn inmiddels geleverd aan tevreden klanten in 130 landen op alle continenten ter wereld. Geen enkele bestelwagenrange heeft in al die jaren zoveel internationale prijzen in de wacht gesleept op gebied van innovatie, techniek, veiligheid en duurzaamheid.

Veelzijdigheid

De Daily is leverbaar in toegestane gewichten van 3.500kg, 4.200kg, 5.200kg en 7.000kg, het netto laadvermogen loopt daarmee op tot meer dan 4.000 kg. Uniek voor een bestelwagen. De basisstructuur van de Daily, een truck ladderchassis van voor- tot achterbumper en achterwielaandrijving, maakt niet alleen dergelijke gewichten mogelijk, maar maakt ook het goedgekeurd aanhangwagengewicht van 3.500 kg mogelijk. Totaal 10.500 kg combinatiegewicht is dus geen probleem voor deze krachtpatser.

Afhankelijk van inzet kan er gekozen worden tussen enkele en dubbele achterwielmontage. De laatste zorgt voor meer stabiliteit bij intensief aanhangwagen gebruik.

De laadruimte is verkrijgbaar in maar liefst 5 lengtes, variërend van 7 tot 19,6 m3. De maximale inwendige lengte bedraagt 5.125 mm, de maximale hoogte 2.100 mm.

Download Daily brochure

Daily bestelwagen

De enige besteller met het chassis van een vrachtwagen

Motoren en Veiligheid

De Daily is leverbaar met moderne diesel en CNG gasmotoren. De lichte versies beschikken over een 2.3 Ltr Euro 6 step D diesel met 116, 136 of 160 Pk. Alle modellen zijn daarnaast leverbaar met de enige 3.0 Ltr dieselmotor in de markt. De vermogens van deze motor zijn 136 CNG, 146, 176 en 205 Pk.

De versnellingsbakken die IVECO monteert komen van het Duitse ZF Friedrichshafen. Handgeschakeld met 6 versnellingen of de Hi-Matic A8 volautomatische bak met 8 versnellingen. De automaat is goedgekeurd voor maar liefst 10.7 ton combinatiegewicht.

Naast de passieve veiligheid vanuit het ladderchassis is de Daily is voorzien van een integraal ESP9 dynamisch stabiliteits controlesysteem. ESP9 maakt gebruik van 10 verschillende intelligente actieve veiligheidssystemen. Deze zijn aanwezig in het voertuig om de berijder te helpen het voertuig te beheersen in uiteenlopende situaties.

Duurzame bedrijfswagens Download Daily Blue Power brochure

Hi-Matic volautomatische 8-versnellingsbak

Een volautomatische 8-gangs versnellingsbak van ZF in de IVECO Daily, beter dan dat wordt het niet snel…...

De versnellingsbak is goedgekeurd voor een maximaal totaalgewicht van 10.000kg en kan daarmee de gehele range motoren en GVW gewichten van de Daily afdekken.

De bak is zelflerend, en is voorzien van een programma keuze Eco / Power. In de stand Eco wordt bij een laag toerental soepel geschakeld, zodat het comfort wordt vergroot en het verbruik verminderd. In de stand Power wordt er bij een hoger toerental en sneller overgeschakeld, zodat de motor zijn volledige vermogen kwijt kan.

De versnellingsbak heeft een hydraulische koppelomvormer waardoor deze niet gevoelig is voor rijderskarakteristiek of inzet. Versleten koppelingsplaten behoren daarmee tot het verleden.

Daily bestelwagen

Maatwerk

Daily dubbele cabine

Met een dubbele cabine maakt u de Daily nog veelzijdiger. Zowel goederen als mankracht tegelijk vervoeren naar de plek van bestemming. De achterbank van de dubbele cabine telt drie of vier comfortabele zitplaatsen. Met voorin een bijrijdersbank zijn er totaal maximaal 6+1 zitplaatsen.

Daily 4x4

De Daily is af fabriek leverbaar met een 4×4 aandrijving. De achteras is dan zowel als enkellucht en als dubbellucht leverbaar. Beide assen kunnen gesperd worden, en een lage en hoge gearing is standaard.

Maatwerk Recent afgeleverd

Galerij | Afmetingen | Gewichten | Emissie

Galerij | Exterieur

Galerij | Interieur