Solliciteren briefcase icon

Contactgegevens:

Born: +31 (0)46-442 99 99
Venlo: +31 (0)77-355 83 83
Heerlen: +31 (0)45-30 300 20
D-Max L

De D-Max L is zowel een avonturier als een werkpartner

Op zoek naar betrouwbaarheid en onbeperkte gemoedsrust?  Kies dan voor ISUZU! Van de vorige generatie D-Max werden meer dan 2.300.000 exemplaren verkocht. De nieuwe D-Max van vandaag gaat weer een stap verder op gebied van techniek, innovatie en veiligheid

Het ladderchassis werd volledig opnieuw getekend, het truck-DNA bleef natuurlijk behouden. Een combinatie die zorgt voor een sterke solide pick-up! Dit nieuwe chassis, de breedste in zijn klasse, zorgt voor dynamische prestaties en een superieure stabiliteit. Met deze pick-up laadt u 1.000kg in de laadbak, verplaatst u moeiteloos aanhangwagens van 3.5 ton, trotseert u onbegane paden, of rijdt u ontspannen met uw gezin door de natuur!

De 163Pk-360Nm dieselmotor voldoet aan de Euro-6 Step D norm. De laatste generatie handgeschakelde versnellingsbakken is standaard op alle versies, een volautomaat is beschikbaar op alle Extended Cab en Double Cab versies. De Single Cab is leverbaar met 4x2 en (inschakelbare) 4x4 aandrijving, de Extended Cab en Double Cab alleen met (inschakelbare) 4x4 aandrijving.

HET BESTE IN COMFORT

De nieuwe D-Max biedt een nieuwe maatstaf in de pick-up categorie. Zijn 9 inch infotablet, 6- of 8-voudig verstelbare chauffeursstoel met standaard lendensteun op alle versies, verstelbaar stuur, dual-zone automatische airco, leder afwerking op de luxe versie en een uitzonderlijk uitgebreide uitrusting geven u precies dat aangenaam comfortgevoel dat u mag verwachten van de allermodernste pick-up.

D-Max L

De D-Max L is zowel een avonturier als een werkpartner

HET BESTE IN VEILIGHEID

Dat ISUZU veel belang hecht aan uw veiligheid en die van andere weggebruikers zorgt ervoor dat uw D-Max uitgerust is met alle mogelijke veiligheidsaspecten, waaronder zelfs een 8e airbag tussen de voorzetels; een première in de sector. Door de modernste rijhulpsystemen waarmee hij standaard is uitgerust, doorstaat de D-Max de strengste EURO NCAP 2020 crashtests.

HET BESTE IN RIJGEDRAG

Met zijn nieuwe versterkte structuur, gewijzigde wielbasis, aangepaste vering en elektrische stuurbekrachtiging hebben de ISUZU ingenieurs ervoor gezorgd dat deze nieuwe D-Max meer dan 20% aan stabiliteit wint en een baanbrekende wegligging heeft.

HET BESTE VOOR HET MILIEU

Als grootste industriële motorfabrikant ter wereld zorgt ISUZU er vandaag voor dat u met een D-Max rijdt die herhaaldelijk tot de meest milieuvriendelijke pick-up in zijn categorie werd uitgeroepen. De D-Max 2020 voldoet reeds aan de strengste emissienormen Euro-6 Step D Full, die verplicht zijn vanaf 1 januari 2021.

ISUZU; waar 5 jaar garantie, 3.500 kg trekvermogen en 1.000 kg laadvermogen de standaard is!

De D-Max L is zowel een avonturier als een werkpartner. Naast zijn fikse laad- en trekcapaciteit heeft hij ook 5 ruime zitplaatsen. Deze solide en robuuste pick-up is verkrijgbaar in Single Cab, Extended Cab en Double Cab.

  • ADAS (Advanced Driver Assist. System)
  • Bumper, spiegels & deurklinken in zwart
  • Halogeen koplampen
  • 3D regelbaar stuur met radio, bluetooth & cruise control knoppen
  • DAB Radio-CD met 2 luidsprekers
  • 4” info display met traffic sign recognition, …
  • Follow me home lichten
  • 6 wegs-manuele instelling van de voorzetels met bestuurder lendensteun

Download brochure D-Max L Recent afgeleverd

Galerij | D-Max

Galerij | Interieur